Sluit Menu
Account

KidKraft

‹Naar Vorige Pagina

Kidkraft

Kidkraft produceert sinds 1968 kinderspeelgoed (houten) speelgoed, zoals kindermeubels, poppenhuizen en kinderkeukentjes. Het doel van dit bedrijf is kinderen met de kracht van hun verbeelding te inspireren met uniek en creatief houten speelgoed en meubilair met de kwaliteit van een familiestuk. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de speelgoedbranche. Dat deze organisatie oorspronkelijk van Amerikaanse oorsprong is, doet niks af van het feit dat het merk hard op weg is de Nederlandse markt te veroveren. Het bedrijf is opgericht door ingenieurs, dit is terug te zien in de integriteit van de ontwerpen. Dankzij de uitzonderlijk leiderschap en compromisloos streven naar kwaliteit, leiden ze én overtreffen ze in de wereld van houten speelgoed.

Feiten over KidKraft

Kidkraft logo

Kidkraft

"Live Learn Play"

Officiële website: kidkraft.com
Opgericht in: 1968
Locatie hoofdkantoor: Verenigde Staten
Locatie productie: Verenigde Staten, Azië, Europa
Fabrieksgarantie: 1 jaar


"Bij Kidkraft zien we ieder kind als een individu met een onbeperkt vermogen tot creëren en verkennen."


De organisatie

Sinds dat KidKraft een kantoor in Europa heeft geopend, is dat goed te merken. Ook in Nederland heeft het inmiddels een plekje gekregen in de harten van vele moeders, vaders en hun kinderen. Met een magazijn en call center dat in Nederland is gevestigd geeft het alleen maar aan dat ook service erg hoog in het vaandel staat.

In Dallas, Texas, VS is het hoofdkantoor gevestigd waar de kern van het bedrijf bevindt. In Amerika worden de producten ontworpen door medewerkers die zich specialiseren in design en functionaliteit. De hypermoderne magazijn die ook is gevestigd in Texas levert producten in de Verenigde Staten en de Zuid-Amerikaanse speelgoed markten. Het Aziatische hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen, China.


Design van Kidkraft

Het creatief en modern design van KidKraft wordt toegepast op houten speelgoed en overige private labels met als doel om producten te ontwerpen die onderscheidend zijn en kwalitatief zeer lang meegaan. En het succes is te merken. Sinds 1968 wordt dit merk in steeds meer landen gebruikt en is het merk KidKraft te vinden in allerlei uithoeken van de wereld.


Integriteit, veiligheid en kwaliteit

KidKraft is opgericht door ingenieurs die integriteit hoog in het vaandel hebben staan. Door het tijdsverschil in de Verenigde Staten, Azië en Europa werkt KidKraft 24/7 vanaf ontwerp, productie tot aan levering aan de klant. Deze focus op verantwoordelijkheid blijkt ook uit de betrokkenheid van KidKraft aan strenge kwaliteitsnormen, aangezien alle KidKraft producten worden getest om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met de EN71 Toy Safety Standard.

Veiligheid en kwaliteit zijn toppriotiteiten voor KidKraft. Al het speelgoed van KidKraft is voorzien van het EU CE merk, wat betekent dat het speelgoed van KidKraft voldoet aan de meest strikte normatieve eisen in de speelgoed branche.

Al het speelgoed voor kinderen ondervinden vanaf ontwerp tot fabricatie een feedback proces dat ervoor zorgt dat de veiligheid en tevredenheid van kinderen optimaal is. Om dit te bereiken werkten ze samen met haar partners en leveranciers op het gebied van transparantie van de aankoop- en productieketen, zodat het eindproduct voldoet aan de Europese Veiligheidsrichtlijn voor Speelgoed.


KidKraft Houten Speelgoed

Het houten speelgoed assortiment van KidKraft is enorm. In Nederlands is nog niet al het speelgoed te verkrijgen, maar dit neemt jaarlijks toe. De meest verkochte producten zijn toch echt wel kinderkeukens en poppenhuizen. Bijvoorbeeld de Vintage Keukens. Deze mooi afgewerkte keuken is in de kleuren rood, roze en wit verkrijgbaar en ook nog te personaliseren. Personaliseren is mogelijk in meerdere kleuren en lettertype en geeft de klant de mogelijkheid uw aankoop geheel persoonlijk te maken.


Service

De montage handleiding van Kidkraft is duidelijk, bevat heldere tekeningen en in 25 verschillende talen te verkrijgen. Ouders van over de hele wereld ervaren allemaal hetzelfde gemak om eenvoudig houten speelgoed van Kidkraft te monteren.

KidKraft biedt service en klantgerichtheid. U kunt de Nederlandse klantenservice bereiken op +31 (0) 20 305 8620.

Back to top