Sluit Menu
Account

Moluk

‹Naar Vorige Pagina

Waarom Moluk speelgoed kopen?

Feiten over Moluk

Moluk is een familie bedrijf dat in 2011 in Zwitserland is opgericht. Het is gevestigd is Zürich. Moluk werkt alleen met vertrouwde partners samen. Dit is omdat het bedrijf de veiligheid van de kleintjes en de speeltjes belangrijk vindt.

  • Zwitsers design
  • Bekend van de Bilibo, Nello of Mox
  • Gemakkelijk te combineren
  • Stimuleert creativiteit

Moluk Speelgoed

Moluk Speelgoed

Officiële website: moluk.com
Opgericht in: 2011
Locatie hoofdkantoor: Zwitserland
Locatie productie: Azië, Europa
Fabrieksgarantie: 1 jaarMissie Moluk

Moluk staat bekend om zijn wereldberoemde Bilibo en om hun design speelgoed. De missie van Moluk is om kinderen de wereld te laten ontdekken door hun fantasie te gebruiken en door te doen.

Combineer

Alle speeltjes van Moluk zijn met elkaar te combineren. Dit zorgt er voor dat de kleintjes altijd wat te doen hebben. Door bijvoorbeeld de Nello met de Mox te combineren, krijg je een geweldige rolbaan voor uren lang speelplezier. De speeltjes zijn in verschillende kleuren en varianten verkrijgbaar, en zien er ook nog eens heel erg leuk en stijlvol uit. Ieder speeltje heeft zijn eigen eigenschap die bij de kids hun fantasie laat werken.

Moluk speelgoed

Wat het nou voor de kinderen zo leuk maakt, is dat ze het speelgoed zelf “maken”, omdat het op verschillende manieren te gebruiken en te combineren is. De speeltjes worden niet door batterijen aangedreven, maar door de fantasie van de kleine ontdekkers. Neem een kijkje in het assortiment van Moluk.

 “PERFECTION IS ACHIEVED, NOT WHEN THERE IS NOTHING MORE TO ADD,
BUT WHEN THERE IS NOTHING LEFT TO TAKE AWAY.”

Alle Mogi vriendjes

Mogi, de speelgoedfiguren van Moluk, zijn het uithangbord van Moluk. Mogi en zijn vriendjes maken samen met je kind super veel plezier. Mogi en zijn vriendjes zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. In bad, op de spiegel, op de koelkast en op nog veel meer plaatsen. Mogi's kan je door de zuignappen vastplakken op elk platte en egale oppervlak. Een indruk krijgen van Mogi's? Bekijk de Mogi's hiernaast.

Back to top