Sluit Menu
Account

New Classic Toys

‹Naar Vorige Pagina

new classic toys header870x290

New Classic Toys

New Classic Toys is een speelgoed producent en distributeur gevestigd in ons eigen Nederland. Het is een zeer bekend merk met producten als de New Classic Toys piano en de New Classic Gitaar. Beide zijn het erg populaire producten van New Classic. Je kunt de artikelen vinden in ons assortiment.
New Classic Toys. Kwalitatief, nostalgisch houten speelgoed in een modern jasje. Bekijk houten speelgoed van New Classic Toys. Spelen is voor kinderen van groot belang. Ieder kind zou eigenlijk moeten ervaren hoe het is om muziek te maken, met blokken te bouwen en dingen na te bootsen.

New Classic biedt speelgoed dat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van het kind, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Zo voldoen alle producten van New Classic aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. Het zorgvuldig geselecteerde speelgoed is van eerlijke materialen en duurzaam. Het speelgoed is niet tijds- of trendgebonden en de hoge kwaliteit zorgt er voor dat kinderen er een lange periode mee kunnen spelen.

New Classic Toys maakt het mogelijk dat traditioneel spelen op een eigentijdse manier wordt doorgegeven aan de volgende generatie. Zo zorgt New Classic er voor dat spelen voor ieder kind leerzaam en waardevol kan zijn.


Waarom New Classic Toys?

New Classic Toys staat bekend voor hun speelgoed muziekinstrumenten. Zij leveren hoog kwalitatieve producten en zullen je dus ook nooit teleur stellen. New Classic Toys wilt nieuw speelgoed maken met een klassiek jasje en met de beste materialen verkrijgbaar vandaar ook de naam New (nieuw) Classic (klassiek) Toys (speelgoed). Dit zul je ook terug zien in de ontwerpen van het speelgoed.

  • Nieuw jasje
  • Veiligheid staat voorop
  • Meer dan +1000 producten
  • Getest in lab

Feiten over New Classic Toys

New Classic Toys Speelgoed

New Classic Toys Speelgoed

"Classic ànd new"

 

Officiële website: newclassictoys.com
Opgericht in: 1991
Locatie hoofdkantoor: Medemblik, Nederland
Locatie productie: Azië
Fabrieksgarantie: 1 jaar


Veiligheid staat voorop

Bij New Classic Toys staat de veiligheid van je kind en de ontwikkeling van je kind voorop als bij geen ander. Zij voelen zich verantwoordelijk om het veiligst speelgoed te leveren aan hun klanten. Al het speelgoed wordt getest in meerder laboratoria’s zodat je kind niks kan overkomen. al het speelgoed voldoet ook aan de veiligheidsnormen van EN-71-Norm.

Variatie genoeg

New Classic Toys heeft een grote variatie in speelgoed. Zo hebben zij bijvoorbeeld veel muziek instrumenten maar ook houten speelgoed keukentjes, houten loopwagen, etc.

Alles wat ze maken is gemaakt van kwalitatief hout en dus heeft het een lange duurzaamheid.

Alles voor je kleintje

Kortom New Classic Toys heeft alles te bieden voor je kleintje. Kinderen vinden het ook leuk om met nieuw maar toch authentiek speelgoed te spelen. Altijd leuk een keer iets nieuws!  Het feit dat ze zoveel geven om de veiligheid en ontwikkeling kun je terug vinden in het speelgoed dat New Classic produceert en verkoopt.

Back to top