Sluit Menu
Account

Play And Go

‹Naar Vorige Pagina

play-and-go-1170x350

Play and go

Waarom een Play and Go opbergzak kopen?

Wie kent het niet? De kids zijn lekker aan het spelen door het huis maar, overal ligt speelgoed! Met het Play and Go speelkleed is dit verleden tijd. Alles bij elkaar in een mooie, stijlvolle en handige opbergzak.

Natuurlijk zijn de Play and Go zakken overal voor te gebruiken. Niet alleen zijn ze handig voor het opbergen van het speelgoed van de kleine. Ook zijn ze goed te gebruiken als speelkleed, picknickkleed, zitzak of ga er mee op reis! Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Play And Go speelkleed en opbergzak

Play And Go assortiment

Officiële website: www.playandgo.eu
Opgericht in: 2015
Locatie hoofdkantoor: Hong Kong, China
Locatie productie: Azië
Fabrieksgarantie: 3 jaar

Play and go zak wassen

Het Play and Go speelkleed is goed te wassen. Het speelkleed is gemaakt van 100% katoen.

Wanneer je de opbergzak voor het eerst wast, kan het kleur afgeven. Was daarom de zak de eerste paar keer apart van de ander was. Gebruik geen bleekmiddel, dit zorgt er voor dat de kleur van de zak goed blijft!

Wassen op 30 graden of lager is het beste voor het speelkleed .

Katoen is gevoelig voor verkleuring van de zon, laat daarom de zak drogen op een plek waar schaduw is om de kleur goed te behouden.

Gebruik ook geen wasverzachter, bij het wassen van de zak.

filmpje-opbergzak

De voordelen

De Play and Go speelkleden geven veel voordelen! Niet alleen zijn ze leuk om op te spelen, ook zijn ze handig als paps en mams snel weg moeten. Bekijk hier de voordelen van een speelgoed opbergzak:

  • Al het speelgoed op één plek.
  • Makkelijk om mee te nemen.
  • Geweldige designs voor elk interieur.
  • Voor binnen en buiten.
  • Makkelijk wasbaar.

Niet alleen voor de kids!

Natuurlijk is het voor de kids hartstikke leuk om op de Play and Go zak te spelen. Maar...wat het nog leuker maakt is dat de zak ook nog goed staat bij het interieur!

Het speelkleed design is gemaakt voor zowel de kids als de ouders. Wat de Play and go opruimzak nog mooier maakt is dat al het speelgoed bij elkaar ligt.

Dus, wanneer er onverwacht iets tussen het spelen komt. Is alles in één beweging opgeruimd! Dit maakt de opbergzak van Play and Go nog mooier!

Bekijk hier de video

Back to top