Sluit Menu
Account

Done By Deer

‹Naar Vorige Pagina

done-by-deer-870x290

Done By Deer

Niet alleen is het design gemaakt voor de kids, ook hebben ze gedacht aan de ouders. Dit is dan ook terug te zien in al hun mooie en unieke knuffels, meubels, koffers en tassen.

Done by Deer heeft bij het ontwerpen van hun producten gedacht aan de veiligheid, kleuren en ontwerp. Zo passen alle speeltjes bij het interieur maar, laten ze ook de fantasie van de kids tot werking komen!

Alle producten van Done by Deer zijn echt een toevoeging aan zowel het interieur, als aan de speelgoed verzameling van de kids!


logo_donebydeer1

Officiële website: donebydeer.com
Opgericht in: 2014
Locatie hoofdkantoor: Silkeborg, Denemarken
Locatie productie: Azië
Fabrieksgarantie: Niet bekend

Speelgoed & Interieur meets Design

De producten worden zo ontworpen, dan ze niet alleen leuk zijn voor de kleine maar ook perfect passen in het interieur. In het design komen kleur, stijl en kwaliteit perfect samen. Hierdoor is het voor de kids leuk maar, ook leuk voor de papa's en mama's.

Natuurlijk is het niet alleen voor het interieur maar ook voor in de slaapkamer of voor mee op reis. Neem je Done by deer knuffel overal mee naartoe. Of voor naar school je Done by deer rugzak, hier past alles in en je kunt ook nog eens iedereen jaloers maken!


De bedenkster

Het geweldige en unieke design is ontworpen door de Deense designer, Helene Hjorth. De naam Deer is bedacht door haar achter naam Hjorth, wat in het Deens vertaald word naar (dier) en in het Engels deer. Zo is de naam Done by Deer ontstaan.

Het merk stond eerder bekend als Silly U, wat in 2014 veranderd is in Done by Deer.

Haar specialiteit is het moderne design van deze tijd, om te zetten in leuke en unieke producten. Alle producten zijn 100% vriendelijk voor de kids, en zijn zo ontworpen dat ze helemaal veilig zijn.


done-by-deer-ontwerper

Helene Hjorth

done-by-deer-dier-1-250x250

done-by-deer-dier-3-250x250


done-by-deer-dier-2-250x250

Bekijk de video hier

Back to top