Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

HOUTEN BALLENBAAN

Een ballenbaan van hout is fascinerend voor je kind. Dat begint al van kleins af aan. Het idee dat iets vanzelf voortbeweegt, door een bal van boven de houten ballenbaan los te laten, is magisch! Hoe kan dat? Zal je kind denken. De logica van zwaartekracht, zoals wij volwassenen dat noemen, is voor je kind onbekend en hiermee maakt je kind spelenderwijs kennis met dit fascinerende fenomeen.

Een houten ballenbaan heb je in verschillende soorten en vormen. Kinderen vinden het leuk om dieren te herkennen en daarom is er bijvoorbeeld een ballenbaan koe, kat of olifant. Maar zeker ook de oude vertrouwde ballenbaan paddenstoel valt erg in de smaak. Het staat ook zo leuk in de kinderkamer. Een houten ballenbaan speelgoed mag niet ontbreken in een kinderhuis.

BALLENBAAN BABY

Houten ballenbanen voor je baby zijn geschikt en veilig, omdat de ballenbaan grote ballen heeft en sterk gemonteerd is. Lees altijd wel de geschikte leeftijd bij het product om er zeker van te zijn.

BALLENBAAN PEUTER

Voor peuters bestaan er complete ballenbaan systemen die uit te breiden zijn tot gigantische banen. Leuk voor ouder en kind om samen in elkaar te zetten. Zo kom je samen tot een grote ballenbaan!

WAT LEER JE VAN EEN BALLENBAAN VAN HOUT?

Drie dingen. Zwaartekracht, rolkracht en geluid. Je baby, kind of peuter zal de bal naar hoge hoogtes tillen om nauwkeurig los te laten op de ballenbaan. En de bal rolt… rolt… en rolt… Soms verdwijnt de bal eventjes, maar al gauw komt de bal alweer tevoorschijn. Je hoort de bal rollen, van boven naar beneden… En kling. Eenmaal beneden, dan zal de bal vaak een geluidje maken zoals een bel. Veel rolplezier met de houten ballenbaan!