Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Waarom een houten gitaar online kopen?

Een gitaar is een super populair instrument, die in elke band wel terug te vinden is. Het instrument wordt bespeeld met de vingers, door één persoon. De gitaar ontstond door een ontwikkeling van zijn voorganger, de kithara, een instrument dat ontstond bij de Grieken. Het was niet de gitaar zoals we deze vandaag de dag kennen, maar het had er wel veel van weg. Qiddie.com heeft een ruime keus aan de gaafste houten gitaren voor kinderen, zoals we ze vandaag de dag wél kennen.

De juiste gitaar kiezen

De juiste kleur

De gitaren bij Qiddie.com zijn er in veel verschillende kleuren. Dat is erg fijn, omdat je voor jezelf kan bepalen welke kleur het beste past bij het interieur van je woon-, speel-, of slaapkamer past. Het zou natuurlijk erg gaaf zijn om te zien dat de kleur van je gitaar, ook matcht met de andere kleuren in je kamer. Qiddie.com heeft onder andere rode, gele, blauwe en roze gitaren. Ook zijn er gitaren met verschillende kleuren en figuren erop.

Het juiste type

Er zijn bij Qiddie.com verschillende soorten gitaren. Er zijn onder andere luchtgitaren, klassieke gitaren, ukeleles en banjo’s. Door de verschillende soorten gitaren is het misschien wat moeilijker kiezen, maar eigenlijk is er niet heel veel verschil. De bouw van de meesten zijn gewoon hetzelfde, alleen verschilt het per instrument van klank. Een ukelele heeft bijvoorbeeld een andere snaar dan een gitaar, die snaar klinkt hoger. Zo zijn er verschillende type gitaar waar je uit kan kiezen.

Het mooiste geluid

Elke soort gitaar geeft dus een verschillend soort geluid, dus het kiezen voor het leukste geluid is nog best lastig. Je kan een gitaar zo stemmen dat het klinkt zoals jij het graag wil en dat is het fijne aan gitaren. Elke gitaren produceert een mooi geluid en waarschijnlijk voor je kind zal de klank weinig uitmaken. Zolang hij of zij maar los kan gaan en muziek kan produceren, want blijft het leukst toch?