Gratis verzending voor orders v.a. €50

Over ons

QIDDIE.COM | MOOI & ORIGINEEL | SPEELGOED | KINDERINTERIEUR

Er Was Eens…

Er was eens een jongetje dat van kleins af aan niks leuker vond dan spelen. Binnen op zolder, de kelder, onder de trap speelde dat jongetje altijd. Buiten, weer of geen weer, er was altijd wel iets te spelen. Dat jongetje werd groter en volgde zijn droom om een speelgoedwinkel te beginnen. QIDDIE.com werd geboren. Sinds 1 oktober 2014 staat QIDDIE.com voor je klaar met het mooiste en origineelste assortiment aan speelgoed.

Spelen is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Jouw kind leert met speelgoed zijn of haar talenten en hobby’s kennen. Graag daagt QIDDIE.com kinderen uit door middel van speelgoed.

Hoe Het Is Gelopen…

George van Room, initiatiefnemer van QIDDIE.com, was in 2013 in dienst bij een groot internationaal bedrijf toen hij op een gegeven moment in de zomer een partij inklapbare sleeën heeft ingekocht. Terwijl hij doordeweeks aan grote complexe, vaak digitale, projecten werkte, stond hij in het weekend op de markt sleeën te verkopen. Sinds dat moment startte George van Room een webshop dat zich specialiseert in houten speelgoed. Op 1 oktober 2014 begonnen met een webshop van 80 producten is dat inmiddels gegroeid naar +3.000 producten.

Pop-up shops

Een bureau werd al snel een kamer. Een kamer werd twee kamers. Om vervolgens van een magazijn, naar een loods te gaan. In de loods op het Kerkenbos in Nijmegen kreeg QIDDIE.com steeds meer aanloop. Klanten wilden graag langskomen om de producten te zien en te voelen. Er werd geëxperimenteerd met een pop-up shop in centrum Nijmegen. En dit smaakte naar meer.
QIDDIE World pop-up shop

Winkel tot 2020

Op 1 oktober 2017 werd de opening van de fysieke winkel, QIDDIE World, feestelijk ingeluid. De winkel van +200 m2 biedt mooi en origineel speelgoed voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Jonge ouders slagen hier ook voor hippe baby- en kinderkamer items zoals ledikanten, commodes en bureautjes.

Pure beleving

De gang van QIDDIE World hangt vol met gevouwen papieren vliegtuigjes. Meer dan 1.000 papieren vliegtuigjes zijn met de hand gevouwen en geven een speels en stijlvol look aan de winkel. De papieren vliegtuig is dan ook een soort van symbool geworden voor waar QIDDIE voor staat. Iedereen kan namelijk een papieren vliegtuig vouwen. Op zijn of haar eigen manier. Het is nostalgisch. Je hebt er vaak leuke herinneringen aan. En daar gaat het om. Spelen waar je herinneringen aan over houdt. En als je zo’n vliegtuigje ziet, dat nodigt het je direct uit om er mee te spelen.
Webshop Qiddie Doesburg

Webshop ONLY

Sinds 2020 is QIDDIE uitsluitend als webshop te bereiken. Met een ruime magazijn in Doesburg levert de webshop met haar speelgoed veel speelplezier aan kinderen in Nederland, België en Duitsland. Met haar meubels uit Scandinavië, Duitsland, Nederland en Frankrijk wordt elk kinderkamer een waar sprookje en belevenis voor je kind. Ontdek de webshop!

Gezichten van qiddie

George

Oprichter

Het kan altijd beter.

Debbie

Alles kunner
Niks is teveel.

Rozanne

Mooi maker
Van inkoop tot concept.

Kim

Dubbel checker
Van A to Z.

Advies

QIDDIE.com staat 5 dagen in de week voor je klaar met de beste service. En bij QIDDIE.com kun je er altijd vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies.

> neem hier contact met ons op

Ruim Aanbod

De webshop heeft een groot aanbod met verschillend speelgoed vooral van hout. In de shop vind je meer dan 3.000 verschillende artikelen van wel 62 merken. Daarmee is er voor elk kind met een verschillend karakter wel iets te vinden! In de shop is er speelgoed van onder andere HapePlantoysDone By Deer4M en Kapla te koop.

Acties

Elke week zijn er interessante acties. En dat blijven we doen! We kijken naar de wensen van een kind en de behoeftes van de ouders. Wij begrijpen natuurlijk dat speelgoed veilig, leuk en mooi moet zijn. QIDDIE.com maakt sindsdien ouders en hun kind blij met de tijd die ze besteden aan speelgoed.

Waar We Voor Staan

Elk speelgoed stuk is gericht op het kind, maar ook op de ouder. Bijvoorbeeld een hobbelpaard; dit is leuk voor het kind, goed voor de motoriek van een kind, maar ook mooi voor de ouder. Het is een echt pronkstuk in je woonkamer en gaat van generatie op generatie mee. Het assortiment is super voor het kind, maar maakt je speelomgeving een genot om naar te kijken!

+3.000 op voorraad

Voor een snelle levering

Gratis bezorgd in NL

Bestel vanaf €50

Retour

30 dagen bedenktijd

Attente service

We lossen het op