speelgoed 4 jaar

speelgoed vanaf 4 jaar

Daar is die stoere of prachtige jongeheer of dame. 4 jaar is niet zomaar een leeftijd. Het is de leeftijd dat het kind, jouw kleuter, voor het eerst naar school gaat. Speelgoed 4 Jaar sluit daar bij aan!

Hoe groot een 4-jarige er ook al uitziet, achter die lieve oogjes schuilt nog steeds dat jongetje of meisje die jij vanaf de eerste maanden hebt opgevoed. In de wereld van een 4 jarige hoort speelgoed te zijn, die het kind verder helpt in bijvoorbeeld de grove en vooral ook fijne motoriek. Speelgoed voor 4 jaar stimuleert dan ook vaak de creativiteit van het kind zoals tekenen en knutselen. Deze vorm van bezigheid wordt veel gedaan op de kleuterschool.

Daarnaast zal het tijdsbesef en plannen voor een kind van vier groeien. Hierdoor plan je gemakkelijker met je kind in wanneer hij of zij alleen mag spelen, met een vriend of vriendinnetje of met jou. Want met jou, als vader, moeder, opa of oma spelen, is nog altijd een van de leukste activiteiten voor een kleuter van vier. Samen spelen, creëert herinneringen. Zorg ervoor dat deze herinneringen tijdloos blijven door het juiste speelgoed hiervoor te kopen. 4 jaar speelgoed kan lang meegaan en zal tientallen jaren later tot positieve nostalgische gevoelens leiden.

Stimuleer jouw kind tot educatieve uitdagingen met bijvoorbeeld leuke spelletjes, puzzels, maar zeker ook muziekspeelgoed. Vanaf de leeftijd van 4 jaar begint jouw kindje een voorkeur te krijgen voor speelgoed. Kijk daar naar, wees er bewust van, maar biedt af en toe ook iets aan wat vernieuwend is. Iets wat hij of zij nog niet zo vaak mee heeft gespeeld. En doe het dan ook weer eventjes voor of samen. Op deze manier ontwikkelt jouw 4 jarig kindje een ruimer begrip van spelen.

Als je op zoek bent naar speelgoed voor een specifieke leeftijd, bekijk dan ook eens het speelgoed op leeftijd overzicht.

Alles over kinderen vanaf 4 jaar is leuk, maar als het op speelgoed aankomt, is winkelen ook echt leuk. Leuk speelgoed geschikt vanaf vier jaar, betekent niet zomaar iets. Dit houdt in dat het speelgoed officieel goedgekeurd is om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Immers, kleuters met een leeftijd vanaf 4 jaar hebben een wat grovere manier van spelen. Hierdoor moet speelgoed voor 4-jarigen sterk genoeg zijn om duurzaam mee te gaan. Bij QIDDIE vind je een mooie selectie speelgoed voor kleuters vanaf 4 jaar. Kleuterspeelgoed dat niet alleen veilig, maar ook nog goed voor de ontwikkeling, leuk en mooi is.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 185 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 185 resultaten wordt getoond