speelgoed 9 maanden

speelgoed vanaf 9 maanden

9 Maanden Speelgoed is geselecteerd volgens de leeftijdsaanbeveling van onze speelgoed merken. Dit speelgoed is veilig voor baby’s die nog maar net begonnen zijn in dit échte leven. Hoe leuk is het om nu al uitgedaagd te worden met bijvoorbeeld leuk grijp-, voel- en proefspeelgoed zoals knuffels, maar ook houten speelgoed. Op de leeftijd van 9 maanden zijn baby’s vooral nog bezig met het ontdekken van hun directe leefomgeving. Dat begint natuurlijk met het herkennen en ontdekken van mama en papa en eventueel broers en zussen. Maar vanaf 9 maanden beginnen de baby’s, met alles wat ze maar binnen handbereik kunnen zien, voelen en proeven, ook te spelen. Dit speelgoed is daar geschikt voor! Bekijk al het speelgoed dat geschikt is voor baby’s vanaf 9 maanden.

Als je op zoek bent naar speelgoed voor een specifieke leeftijd, bekijk dan ook eens het speelgoed op leeftijd overzicht.

Alles over baby’s vanaf 9 maanden is leuk, maar als het op speelgoed aankomt, is winkelen ook echt leuk. Leuk speelgoed geschikt vanaf negen maanden, betekent niet zomaar iets. Dit houdt in dat het speelgoed officieel goedgekeurd is om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Immers, baby’s hebben een heel eigenwijze manier van spelen. Denk aan grijpen, voelen, zien, ruiken, maar zeker ook proeven. En met name dit laatste moet natuurlijk veilig plaatsvinden. Dus niet elk speeltje is ideaal voor baby’s. Bij QIDDIE vind je een mooie selectie speelgoed voor baby’s vanaf 9 maanden. Babyspeelgoed dat niet alleen veilig, maar ook nog ontwikkelingsvriendelijk, leuk en mooi is.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten