Show Filters

Resultaat 1–20 van de 274 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 274 resultaten wordt getoond

Creëer een fijne plek voor jouw kindje

Met een muursticker voor de babykamer geef je de kamer voor jouw kleintje net even wat extra’s. Ook als je de muren niet wil, kan of mag behangen dan kun je de muren toch van een mooi motiefje voorzien. Kies voor een terugkerend patroon van hartjes, sterren of wolkjes of juist voor een grotere afbeelding. Combineren kan natuurlijk ook. Met muurstickers voor de babykamer maak je van de kamer voor jouw kindje een fijne plek. De stickers passen bij de belevingswereld van kleine kinderen, zodat zij er ook graag naar kijken. Plak bijvoorbeeld ook eens een muursticker bij de commode of het ledikant. Kleine kindjes worden zo snel groot. Je kunt het zelf bijhouden met een groeimeter als muursticker voor de babykamer. Ook leuk voor de wat grotere kindjes om te zien hoeveel ze nu nu weer gegroeid zijn.

Eenvoudig in gebruik

Muurstickers voor de babykamer zijn eenvoudig in gebruik. Met de stickers wordt een duidelijke gebruiksaanwijzing meegeleverd. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is en je sticker zit in mum van tijd netjes op de muur. En als je kindje de babykamer is ontgroeid, dan haal je stickers ook zo weer van de muur af. Bijvoorbeeld om te vervangen voor andere muurstickers, posters of behang.

Voor elke babykamer een geschikte muursticker

De muurstickers voor de babykamer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en stijlen. Of je nu voor een lieve, stoere, natuurlijke of robuuste sfeer kiest, je vindt altijd wel een muursticker die past bij jouw babykamer. Voor jongens, meisjes of unisex.