Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Toont alle 16 resultaten

Waar let je op bij een tipi tent voor je kind kopen?

Een tipi tent kind kopen is niet perse een eenvoudige opgave. Natuurlijk is smaak daarbij de belangrijkste factor, maar vergeet ook niet om naar het gemak van de verschillende tipi tenten te kijken. Het gemak van de grootte van de tipi en in hoeverre het voor binnen of buiten te gebruiken is. Een goede koop voor je kind geeft immers jarenlang speelplezier.

Er zijn een paar terugkomende factoren die voor onze meeste klanten een rol spelen bij de koop van een tipi tent voor kinderen:

  • grootte
  • binnen of buiten
  • smaak

Binnen of buiten

Sommige tipi tenten voor kinderen zijn alleen geschikt voor binnen en anderen zijn ook heel goed te gebruiken voor buiten. Dit is afhankelijk van twee zaken. Van de stevigheid van de stokken die tegen een windstootje kunnen. En de materiaal soort van de tent. De tenten die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn weliswaar geschikt voor buiten, maar bij voorkeur niet tijdens regen ook al is het materiaal goed schoon te wassen in een wasmachine.

Grootte

De grootte van een tipi tent is bepalend, zeker als je ook rekening houdt met de grootte van je kind. De allerkleintjes van een jaar of drie spelen gemakkelijk in alle tipi tent varianten. Maar naar mate ze groter worden wil je dat de kids nog steeds goed kunnen staan in hun tipi tent. De tipi tenten hebben daarom verschillende hoogtes en wij hebben onze tipi tenten geselecteerd op een hoogte van +180 cm. Daarmee staan ze niet alleen heel leuk in een ruimte, maar zullen de kinderen jaren speelplezier hebben.

Smaak

Wellicht de meest belangrijke reden om voor een tipi tent voor je kind te kiezen. Tipi tenten zijn heel erg mooi en zijn te verkrijgen in verschillende designs. Vaak in patronen die ons herinneren aan de indianen met herkenbare designs van een buffel, zon en veren. Maar niet te vergeten, past een effen witte stof heel mooi in een kleurrijke kinderkamer.

Tipi Tent Spelen Met Muziek

Spelen

Spelen met een tipi tent. Hoe doe je dat? Wie denkt dat een tipi alleen voor kinderen is, heeft het verkeerd. Althans… wij spelen er ook mee. Hoe? Bekijk het filmpje. Met de zon op je bol, instrumenten op zak en een dosis go-with-the-flow, heb je veel fun met je tipi tent.