speelgoed 2 jaar

speelgoed vanaf 2 jaar

Yay! Die kleine van jou begint nu wel erg groot te worden. Een 2-jarig kindje is vanaf nu een peuter en geschikt voor speelgoed vanaf 2 jaar. 2 Jaar Speelgoed is geselecteerd volgens de leeftijdsaanbeveling van onze speelgoed merken. Dit speelgoed is veilig voor peuters die beginnen aan hun peuterpuberteit. Deze peuterpuberteitsfase kenmerkt zich door de snelle ontwikkeling van het karakter van je kindje. Een eigen mening is heel leuk, maar soms kan de koppigheid en dwarsheid van je kind ook best wel vermoeiend zijn. Speelgoed vanaf 2 jaar helpt jou. Maar hoe gaat speelgoed voor twee-jarigen jou helpen? Lees verder en we leggen het je uit.

Een kind van twee jaar gebruikt speelgoed nu steeds meer op zijn of haar eigen manier. Het kind denkt vooral dat hij het weet, maar heeft soms aanmoediging of een voorbeeld nodig. En daar speel jij een belangrijke rol in.

Veilig speelgoed voor een kind van twee zorgt ervoor dat het kind veilig valt en opstaat in zijn prille leven. Deze uitdaging is nu bijvoorbeeld te vinden bij houten loopfietsjes vanaf twee jaar, trekfiguurtjes en nog meer loopspeelgoed. Maar ook meer cognitief speelgoed zoals puzzels, vormenstoof en stapeltorens zijn nog steeds in trek. Maar soms is het voor een twee-jarige nog niet in één oogopslag duidelijk wat je met een vormenstoof of stapeltoren allemaal kan doen.

En nu val jij in. Bied dit speelgoed aan en doe het voor. Samen! Eventjes 5 minuten samen spelen om vervolgens jouw kindje zelfstandig door te laten spelen. 2 jaar speelgoed betekent ook dat je wellicht wat vaker iets voor moet doen. Want wanneer jij écht gaat koken, wil de kleine meneer of dame dit ook nadoen. Net zoals opruimen, stofzuigen, wassen en de gevaarlijke trap op en aflopen. Een houten kinderkeuken zorgt er bijvoorbeeld voor dat je weer samen lekker kunt gaan koken.

Als je op zoek bent naar speelgoed voor een specifieke leeftijd, bekijk dan ook eens het speelgoed op leeftijd overzicht.

Alles over peuters vanaf 2 jaar is leuk, maar als het op speelgoed aankomt, is winkelen ook echt leuk. Leuk speelgoed geschikt vanaf twee jaar, betekent niet zomaar iets. Dit houdt in dat het speelgoed officieel goedgekeurd is om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Immers, peuters hebben een heel eigenwijze manier van spelen. Denk aan lopen, rennen, springen, voelen en kleuren en vormen herkennen. En dat alles moet natuurlijk veilig gebeuren. Dus niet elk speelgoed item is ideaal voor peuters. Bij QIDDIE vind je een mooie selectie speelgoed voor peuters vanaf 2 jaar. Peuterspeelgoed dat niet alleen veilig, maar ook nog goed voor de ontwikkeling, leuk en mooi is.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 170 resultaten wordt getoond