Winkelmandje

Gratis verzending voor orders v.a. €50

Privacy verklaring

Gebruik van persoonlijke gegevens door ROKX

ROKX beschouwt privacy als een groot goed en derhalve neemt ROKX vergaande maatregelen om uw privacy te waarborgen en te beschermen tegen elke vorm van misbruik. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. ROKX garandeert één ieder dat alle gegevens niet aan derden worden uitgeleend, gehuurd of verkocht, noch openbaar worden gemaakt. ROKX houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

Deze Privacy verklaring is opgesteld door ROKX en zet uiteen hoe ROKX omgaat met persoonsgegevens, waarvoor deze gebruikt worden en voor welk doel. Naast de bepalingen van deze Privacy verklaring zijn de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) leidend in de dagelijkse werkzaamheden.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is ROKX, Graafseweg 781, 6603 CG Wijchen, Nederland. Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid.

Doeleinden van gebruik

ROKX verwerkt uw persoonsgegevens voor (i) de acceptatie van uw bestelling, (ii) uitvoering van overeenkomsten, (iii) relatiebeheer, (iv) managementinformatie, product- en dienstontwikkeling, het bepalen van de (algemene) strategie en (v) het nakomen van wettelijke verplichtingen.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening legt ROKX gegevens vast. Uw persoonsgegevens worden gebruikt om u al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante gelijksoortige aanbiedingen en producten of diensten van ROKX. Hierbij kunnen ook cookies worden gebruikt. Informatie kunt u ook per e-mail ontvangen, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven. Indien u toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van nieuwsbrieven, kunt u tevens op het door u opgegeven emailadres incidenteel benaderd worden om vrijwillig deel te nemen aan een consumentenonderzoek. Bij de gegevens over u gaat het om gegevens zoals contactgegevens, inloggegevens, gegevens over betalingen, factuurgegevens en/of bestelde producten.

Uw e-mailadres

Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van een nieuwsbrief, dan kan deze gebruikt worden om u als klant te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten van ROKX. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

Het is ook mogelijk dat u ermee heeft ingestemd dat het e-mailadres wordt gebruikt voor het incidenteel ontvangen van voor u relevante informatie omtrent producten, aanbiedingen en acties van en door ROKX of andere bepaalde (categorieën van) bedrijven. Deze (categorieën van) bedrijven worden door ROKX zorgvuldig geselecteerd en u wordt geïnformeerd over de (categorieën van) bedrijven waarover u relevante informatie kunt verwachten.

Afmelden

ROKX houdt bij de dienstverlening en het informeren zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren. Indien u geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor direct marketing doeleinden, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen via onze website of e-mailadres info@qiddie.nl.

Inzage en correctie van uw gegevens

U kunt kennisnemen van de persoonlijke informatie die ROKX over u heeft. Als de informatie onjuist is kunt u verzoeken deze aan te passen. Dergelijke verzoeken om inzage of correctie van uw gegevens kunt u per e-mail via onze website of e-mailadres info@qiddie.nl richten aan ROKX. Op dit adres kunt u ook terecht indien u eventuele vragen heeft over de manier waarop ROKX met uw gegevens omgaat. U kunt uw persoonsgegevens ook online inzien en corrigeren op de site. Ga hiervoor naar de betreffende winkel van qiddie en log in met uw gegevens.

Klikgedrag, cookies en IP-adres

Op de websites van ROKX worden algemene bezoekgegevens bijgehouden Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan ROKX haar dienstverlening aan u verder optimaliseren. Om dit te kunnen doen maakt ROKX gebruik van cookies en/of het IP-adres van uw computer.

Het IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend wanneer u het internet bezoekt. Ze kunnen worden gebruikt om te zien welk gebruik er van de website wordt gemaakt en voor het opstellen van analyses en rapportages.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel ROKX als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Met behulp van de cookies kan er onder meer voor worden gezorgd dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies kunnen ook worden gebruikt om u, op basis van uw surfgedrag, relevante aanbiedingen te doen buiten de website van qiddie.nl.

De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser vindt u onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers. Hoewel u als bezoeker van de site de site nog steeds kunt bezoeken is het echter mogelijk dat als cookies niet worden geaccepteerd, bepaalde diensten of elementen van de site niet optimaal functioneren. Het niet accepteren van cookies beperkt het gebruik van onze site en diensten.

 

Geef een antwoord
+3.000 op voorraad

Voor een snelle levering

Gratis bezorgd in NL

Bestel vanaf €50

Gratis retour

En 30 dagen bedenktijd

Attente service

We lossen het op