Sluit Menu
Account

Janod

‹Naar Vorige Pagina

Janod speelgoed

Janod Speelgoed

Waarom Janod speelgoed online kopen?

Janod het Franse merk dat bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en uitstraling. Het houten speelgoed Janod is internationaal bekend en, heeft al verschillende prijzen op zijn naam staan.

Alle speeltjes van Janod hebben een uniek design waardoor het echt iets speciaals is. Al onze Janod speeltjes zijn terug te vinden op onze website!

Janod

Janod

"Janod just play!"
Officiële website: janod.com
Opgericht in: 1970
Locatie hoofdkantoor: Orgelet, Frankrijk
Locatie productie: Azië
Fabrieksgarantie: Niet bekend

Niet alleen leuk voor de kids!

Janod speelgoed is natuurlijk leuk om mee te spelen! Maar wat het nog leuker maakt is het design, de kwaliteit en het duurzame materiaal waarmee de speeltjes zijn gemaakt!

De speeltjes hebben allemaal een uniek design wat, ook nog eens goed bij het interieur past. Dus, het is niet alleen een aanwinst voor de kleine maar ook nog eens voor de woonkamer.

Verschillende Janod lijnen

Confetti

De Janod Confetti product lijn staat bekend om zijn vrolijke kleuren, en stippen. De muzikale instrumenten van Janod laten de kleintjes echte artiesten worden!

Neem hier een kijkje naar het leuke Janod Confetti assortiment!

Bikloon

De geweldige loopfietsjes van Janod leren de kleintjes van alles! Zo leren ze lopen, ontdekken en evenwicht bewaren. De loopfietsen van Janod zijn ook nog eens heel erg stijlvol.

Zo passen ze bij ieder interieur en zijn ze van duurzaam materiaal gemaakt. Hierdoor hebben de kleintjes er extra lang plezier van!

Neem een kijkje voor de geweldige Bikloon loopfietsjes!

Bekijk hier de video

Back to top