Sluit Menu
Account

Lifetime Kidsroom

‹Naar Vorige Pagina

Waarom baby- en kinderkamer items van Lifetime Kidsroom kopen?

LIFETIME Kidsroom is er al sinds 1972. Door al de jaren heen heeft LIFETIME Kidsroom jaren van ervaring opgebouwd in de meubelindustrie. Alle artikelen worden nog steeds zelf gemaakt in een fabriek met deskundige meubelmakers en houtbewerkers. LIFETIME Kidsroom staat voor: Duurzaam en milieubewust, veilig en stabiel, kwaliteit, leren, spelen en plezier maken.

 

  • Uniek Frans design
  • Gefabriceerd in Denemarken
  • Duurzaam & Milieubewust
  • Spelen & plezier maken
  • Veilig
  • Kwalitatief uitmuntend

" KINDEREN HOEVEN ALLEEN MAAR TE SPELEN, 
TE ONTDEKKEN EN PLEZIER TE HEBBEN. " 

Officiële website: www.lifetime-kinderkamers.com
Opgericht in: 1972
Locatie hoofdkantoor: Leerdam
Locatie productie: Denemarken, Europa
Fabrieksgarantie: 1 jaar


Visie

Duurzaam en milieubewust

LIFETIME Kidsroom maakt alleen gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Door deze methode onstaat er een zeer sterke houtsoort die geschikt is voor de meubels van hoge kwaliteit. Het hout komt uit een duurzaam bos, voor elke gekapte boom word eer 1,5 nieuwe boom geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke producten.

Veilig en stabiel

Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, ook wanneer deze worden omgebouwd. De perfecte constructie zorgen voor jaren plezier. De hoogste veiligheidseisen en strenge testen waarborgen de veiligheid.

Kwaliteitsgarantie

Alle meubels worden in eigen huis gemaakt. Deskundige meubelmakers en houtbewerkers hebben zeer geavanceerde apparatuur en zorgen daarmee voor de kwaliteit van de meubels.

Leren, spelen en plezier maken

Met de praktische meubels - zoals een verstelbaar bureau of de boekenkasten - en alle bijhorende accessoires. Kunt u de kamer van uw kinderen inrichten naar hun behoefte en: Laat hun dromen uitkomen.

 

 

Geschiedenis

Het verhaal

LIFETIME Kidsroom is een merk van het familiebedrijf M. Schack Engel A/S.

LIFETIME Kidsroom is er al sinds 1972. Er kan dus worden teruggekeken op jaren ervaring in de meubel industrie. De geschiedenis van de meubelproductie in Denemarken, Hojer gaat terug tot 1924, toen Lars Hans Engel, de grootvader van de huidige eigenaar, een reparatie werkplaats opende. Zijn zoon, Martin Schnack Engel nam het bedrijf in 1958 over en breidde het portfolio uit en maakte van de werkplaats een  kleine meubelmakerij.

Het bijzondere? AL het meubilair werd gemaakt van grenenhout en de constructie van de meubelen werd gemaakt van wiggen.

Door de grote vraag ging het bedrijf zich richten op kindermeubelen. Een ontwikkeling die werd doorgezet in de derde generatie van de familie Engel.

Tot op heden worden alle LIFETIME Kidsroom Orginal meubelen geproduceerd in eigen fabrieken met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers. De thema werelden worden gemaakt in samenwerking met verschillende ontwerpers. uitgevoerd in de nieuwste trends om de dromen van kinderen tot leven te brengen.

Wie is LIFETIME Kidsroom?


Back to top