Sluit Menu
Account

Melissa And Doug

‹Naar Vorige Pagina

Melissa and Doug

Melissa & Doug

Waarom Melissa & Doug kopen?

''Provide a launch pad to ignite imagination and a sense of wonder in all children so they can discover themselves, their passions, and their purpose.''

Aldus Melissa en Doug. Dat Engels klinkt natuurlijk prachtig, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige moeilijk ontcijferen is.

Dus om het makkelijk te maken: de makkelijkere, minder mooie, Nederlandse vertaling.

''Voorzien van een lancering platform om fantasie en een gevoel van wonder in alle kinderen te ontsteken, zodat ze zich zelf, hun passie en hun doel kunnen ontdekken.''

Melissa en Doug voorziet je van het meest prachtige en uiteenlopende speelgoed dat er is. Er is voor elk kind wat wils en dat maakt dit merk ontzettend sterk in wat ze doen. En daarbij, hun passie, is natuurlijk ook prachtig.

Over Melissa & Doug

Melissa and Doug

Melissa and Doug

Officiële website: melissaanddoug.com
Opgericht in: 1988
Locatie hoofdkantoor: Wilton, Connecticut, United States
Oprichters: Melissa en Doug Bernstein

Maak kennis met Melissa en Doug

Melissa and Doug foto

Geloof het of niet, maar Melissa en Doug zijn échte personen! Ze zijn inmiddels al meer dan 30 jaar een koppel en hebben hun bedrijf helemaal vanaf de grond opgebouwd. Ze zijn ooit met zijn tweeën begonnen in de garage van de vader van Doug. Als je nagaat waar ze nu staan, een wereldwijd bedrijf met meer dan duizend medewerkers, ja, dan kan je spreken van een mega succes. Zij zijn het perfecte voorbeeld van twee inspirerende personen. Hard werkend en het beste willen voor kinderen in de wereld!

Idee achter speelgoed

''Making products that offer Countless Ways To Play''

De oprichters besteden veel tijd aan het creëren van de beste producten voor kinderen. Ze geloven er in dat het beste speelgoed vaak uit de makkelijkste concepten bestaan die kinderen inspireren om er hun eigen draai aan te geven. Klinkt heel mooi, maar dat is het ook. Speelgoed moet volgens Melissa en Doug continue uitdagend zijn, zodat kinderen zich blijven ontwikkelen. En dat op zoveel mogelijk manieren.

Dit speelgoed merk staat voor:

  • Vrij spelen
  • Creativiteit
  • Verbeelding
  • Leren
  • Ontdekken

Veiligheid op 1!

''Safety is our signature''

Klinkt weer mooi hè, dat Engels. Letterlijk vertaald: veiligheid is onze handtekening.

Vanaf dag één markeren Melissa en Doug al hun producten met hun eigen naam. Ze nemen die handtekening erg serieus. Het is hun teken van betrokkenheid naar de klant toe en dat je al hun producten kan vertrouwen. Alle producten zijn getest en voorzien van alle VS en EU veiligheid reglementen.

Bij elk nieuw product dat ze op de markt willen brengen, wordt deze zeer uitvoerig getest door het koppel zelf. En hoe test je kinderspeelgoed het best? Juist, je laat het speelgoed de zwaarst mogelijke test ondergaan, namelijk: kinderen. Alle nieuwe producten testen Melissa en Doug zelf met hun eigen kinderen.

Back to top