Sluit Menu
Account

Scratch

‹Naar Vorige Pagina

scratch speelgoed

Waarom Scratch houten speelgoed?

Scratch houten speelgoed wordt mooi verpakt. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Houten speelgoed van Scratch staat bekend om hun vormgeving en veiligheid. Het groeit mee met je kind zoals het verzetten van de zadel bij loopfietsen. Wordt getest op veiligheid zoals op het gebied van stuurbegrenzing en remweerstand. Met een zeer divers assortiment is Scratch houten speelgoed zeer geliefd onder ouders.

  • Uniek design
  • Ontworpen in België
  • Speelgoed dat "meegroeit"
  • Gericht op de ontwikkeling van het kind
  • Veilig

scratch-logo"Play and learn"

Officiële website: scratch-europe.com
Opgericht in: datum onbekend
Locatie hoofdkantoor: België
Locatie productie: Azië, Europa
Fabrieksgarantie: 1 jaar


Etienne Ghilbert: ontwerper bij Scratch

Belgisch designer Etienne Ghilbert vormt het hart van elk ontwerp. Zelf vader van 4 kinderen en succesvol winkeluitbater ontbreekt hem niet aan inspiratie. De Engelse uitdrukking . ‘start from scratch’ zegt het helemaal. Alles begint van niks. Het eigenwijze ontwerp is precies wat Sratch zo uniek maakt. De collectie bevat Loopfietsen, drie- en vierwielers, duwkarren, schommelpaarde, stoeltjes en tafeltjes, maar ook muziekinstrumenten, puzzels en nog veel meer.

Grappig en modern design

Scratch houten speelgoed heeft een opvallend design. De loopwagens zijn bijvoorbeeld vormgegeven als Koe, Hond of Kat. Hartstikke leuk en leerzaam voor de kinderen. Rock en Roll hobbelpaarden, Move it loopfietsen.

Leuk vormgegeven houten speelgoed

Wie loopfiets koe zegt, zegt Scratch. Het grappigste speelgoedmerk uit België. Design en gebruik gaan bij Scratch hand in hand. De loopwagens en de loopfietsen zijn ontzettend mooi en grappig. Bovendien zijn alle producten ontworpen om je kind uiterst veilig te laten spelen. bij Scratch wordt veiligheid optimaal getest.

Veiligheid staat voorop

De producten van Scratch worden getest op veiligheid. Voldoen aan alle Europese keurmerken. Bij de hobbelpaarden wordt bijvoorbeeld een afneembare veiligheidsbeugel meegeleverd. Zodra je kind veilig kan zitten kun je die beugel afnemen. De loopwagens hebben wielen met rolweerstand. Door de wielen strakker of losser te draaien kun je bepalen hoe snel de wagen rolt. Alles voor de veiligheid.

Back to top