Sluit Menu
Account

Vilac

‹Naar Vorige Pagina

Vilac


Waarom Vilac Speelgoed?

Vilac, vooral bekend van houten speelgoed en spellen, gemaakt in Frankrijk door een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de speelgoedbranche. Sinds 1911 om precies te zijn. Het bijzondere van Vilac is dat de productie van Vilac speelgoed plaatsvindt in de bossen van Jura. Vilac maakt met name speelgoed waar speelveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast heeft Vilac een geheel eigen nostalgische en kleurrijke stijl. Vilac Speelgoed is een topmerk. Made in France.

Vilac Speelgoed is een prachtig Frans merk en biedt een uitgebreide collectie in houten speelgoed. De ontwerpen zijn altijd een genot om naar te kijken en nodigen je uit om niet alleen te spelen met het speelgoed, maar ook om het te tonen. Speelgoed van Vilac mag gezien worden. In de kinderkamer of gewoon in de woonkamer. Dat verdient het speelgoed van Vilac.

  • Prachtig vormgegeven design met een Frans tintje
  • Ontworpen in Frankrijk
  • Hoge kwaliteit in de afwerking

Feiten over Vilac

"L'art de jouer"

Officiële website: vilac.com
Sinds: 1911
Hoofdkantoor: Moirans en Montagne, Frankrijk
Locatie productie: Azië, Europa

Assortiment

Vilac heeft een groot en uniek assortiment waar je voor elke leeftijdscategorie wel iets leuks kunt vinden. Zo hebben zij bijvoorbeeld de leeftijdscategorieën 1 jaar t/m 6 jaar. Genoeg keuze dus.

Vilac heeft niet alleen speelgoed voor binnen maar zij hebben ook nog een heel assortiment om lekker buiten mee te spelen. En behalve dat zijn er ook nog educatieve spellen, puzzels, rollenspel speelgoed.

Waar het op neerkomt is dat het speelgoed van Vilac educatief is, van een goede kwaliteit, en het leuk is om naar te kijken.

Waarom voor Vilac kiezen?

Bij Vilac staat kwaliteit en veiligheid op nummer een, en wat daar heel dichtbij staat is het uiterlijk van het speelgoed. Al het speelgoed van Vilac is plezant om naar te kijken. Het is bij te zonde om in een speelkamer te zetten. Niet omdat het zo breekbaar is maar omdat het zo mooi is. En breekbaar is het zeker niet. Alles van Vilac is van hoogwaardig hout gemaakt tussen de bergen in Frankrijk

Back to top