Gratis verzending voor orders v.a. €50

De grootste Sinterklaas tekening van Nederland 2016

De grootste Sinterklaas tekening van Nederland

Het idee

De grootste Sinterklaas tekening van héél Nederland. Een zo groot mogelijke tekening waar ieder kind bij kan helpen. En deze vervolgens geven aan de Sint om mee te nemen naar Spanje!

Het begon allemaal met een wit doek. Dat is natuurlijk ook zo saai daarom, heeft QIDDIE twee geweldige kunstenaars gevraagd te helpen met de grootste tekening voor Sinterklaas te maken.

Deze kunstenaars hebben met hun creativiteit en talent, een begin gemaakt aan de tekening voor Sinterklaas. Zie hier rechts het resultaat wat zij hebben gemaakt.

Waar gebeurt het allemaal?

Nadat de kunstenaars klaar waren met hun geweldige tekening, heeft het team van QIDDIE de tekening voor Sinterklaas naar de Molenpoort passage in Nijmegen gebracht. Hier is ook de POP-UP store QIDDIE world gevestigd, waar kinderen en hun ouders kennis kunnen maken met de wereld van QIDDIE.com.

Op de grond in de Molenpoort passage in Nijmegen ligt het doek. Hier kunnen de kinderen hun tekening samen met elkaar voor Sinterklaas maken. Zelf Pieterbaas hielp een handje mee voor Sinterklaas!

De POP-UP store van QIDDIE is gevestigd in de winkel van Palau junior shoes. Kom langs, en maak kennis met uniek en bijzonder mooi speelgoed!

Niet alleen

Natuurlijk is het leuk om zelf een Sinterklaas tekening te maken! Maar het is natuurlijk toch véél leuker om te kunnen zeggen dat je samen met 100’en kinderen de grootste tekening ooit voor Sinterklaas hebt gemaakt?

Alle kinderen die mee helpen kunnen dit natuurlijk zeggen. En wat het nog leuker maakt, is dat ze hun eigen creaties kunnen maken op de tekening voor Sinterklaas.

De tekening ziet er geweldig uit!

Zie hier rechts hoe de kinderen bezig zijn met de grootste tekening voor Sinterklaas van Nederland.

Kom langs en help mee!

De tekening ziet er geweldig uit! Maar hij is natuurlijk nog niet af, daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken. Wil jij een tekening voor Sinterklaas maken, maar wil je dit niet alleen doen? En wil je mee helpen aan de grootste Sinterklaas tekening van Nederland?

Kom dan langs in de Molenpoort passage in Nijmegen, elke woensdag en zaterdag tussen 13:00 en 17:00 ligt de tekening voor jullie klaar. En kunnen jullie Sinterklaas een geweldige tekening en verjaardag geven!

Maak kans op €150,- aan speelgoed. Door jouw gegevens in te leveren bij QIDDIE world maak je kans om deze geweldige prijs te winnen. Daarnaast kan je natuurlijk ook meteen mee helpen aan de grootste tekening voor Sinterklaas van Nederland!

bekijk de route hier

+3.000 op voorraad

Voor een snelle levering

Gratis bezorgd in NL

Bestel vanaf €50

Retour

30 dagen bedenktijd

Attente service

We lossen het op