speelgoed 11 jaar

speelgoed vanaf 11 jaar

Kinderen die 11 jaar zijn, stellen inmiddels zelf al hoge eisen aan hun speelgoed. Ze hebben een eigen mening en zijn zich ervan bewust wat er volgens de televisie of YouTube in is. Als vader of moeder begeleid je steeds vaker jouw kind tot het maken van een koopbeslissing. Speelgoed 11 Jaar levert verrassend veel leuks én leerzaamheid op. Want iets leren van educatief speelgoed is nooit verkeerd.

Een kind van 11 weet inmiddels al wel wat leren op school is. Hij of zij heeft vaak niet eens in de gaten wat het wel niet allemaal leert van speelgoed voor 11-jarigen. Dit kind heeft al meerdere boekenbeurten of spreekbeurten gehouden. Vooral spreekbeurten mogen best wel ondersteund worden met 11-jarig speelgoed. Zo kan allerlei speelgoed over de geschiedenis van dino’s, de natuur, de techniek en sterren en planeten jouw kindje helpen de perfecte spreekbeurt te houden. Maar pas op. Als je dit speelgoed voor 11 jaar koopt, dan is de kans groot dat je dit zelf ook wil spelen.

Naast binnenspelen zal je kind steeds vaker buitenspelen. En buitenspelen is leuk! Dit wordt gestimuleerd, omdat een kindje van 11 echt ver is met zijn of haar motoriek. Buitenspeelgoed daagt jouw kind op een veilige manier uit om het uiterste van zijn of haar fysieke vaardigheden te laten zien.

Als je op zoek bent naar speelgoed voor een specifieke leeftijd, bekijk dan ook eens het speelgoed op leeftijd overzicht.

Alles over kinderen vanaf 11 jaar is leuk, maar als het op speelgoed aankomt, is winkelen ook echt leuk. Leuk speelgoed geschikt vanaf elf jaar, betekent niet zomaar iets. Dit houdt in dat het speelgoed officieel goedgekeurd is om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Immers, kinderen een leeftijd vanaf 11 jaar hebben een wat grovere manier van spelen. Hierdoor moet speelgoed voor 11-jarigen sterk genoeg zijn om duurzaam mee te gaan. Bij QIDDIE vind je een mooie selectie speelgoed voor kindjes vanaf 11 jaar. Kinderspeelgoed dat niet alleen veilig, maar ook nog goed voor de ontwikkeling, leuk en mooi is.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.