speelgoed 12 maanden

speelgoed vanaf 12 maanden

Gefeliciteerd! Jouw kindje is 12 maanden. Vanaf nu is je baby een dreumes geworden en geschikt voor speelgoed vanaf 12 maanden. 12 Maanden Speelgoed is geselecteerd volgens de leeftijdsaanbeveling van onze speelgoed merken. Dit speelgoed is veilig voor dreumesen die nu echt klaar zijn voor het grote werk. Dat kleine wereldje wordt nu steeds groter. Een kind van 12 maanden begint te praten, te lopen en steeds meer sociaal gedrag te vertonen. Speelgoed vanaf 12 maanden groeit met jouw kind mee.

Het is nu tijd om uitgedaagd te worden met bijvoorbeeld houten speelgoed, houten loopfietsjes vanaf 1 jaar en stapel & bouwspeelgoed. Op de leeftijd van 12 maanden gaan kindjes vooral uit op ontdekking en avontuur. Allerlei fysieke natuurkundige wetten beginnen een uitdaging te worden zoals je evenwicht behouden, dingen opstapelen en bouwen. Vanaf 12 maanden beginnen de dreumesen nu nog meer te voelen, te proeven en ook te spelen. Dit speelgoed is daar geschikt voor! Bekijk al het speelgoed dat geschikt is voor kinderen vanaf 12 maanden.

Als je op zoek bent naar speelgoed voor een specifieke leeftijd, bekijk dan ook eens het speelgoed op leeftijd overzicht.

Alles over dreumesen vanaf twaalf maanden is leuk, maar als het op speelgoed aankomt, is winkelen ook echt leuk. Leuk speelgoed geschikt vanaf twaalf maanden, betekent niet zomaar iets. Dit houdt in dat het speelgoed officieel goedgekeurd is om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Immers, dreumesen hebben een heel eigenwijze manier van spelen. Denk aan kruipen, lopen, grijpen, voelen, zien, ruiken, maar zeker ook nog steeds proeven. En met name dit laatste moet natuurlijk veilig plaatsvinden. Dus niet elk speelgoed item is ideaal voor dreumesen. Bij QIDDIE vind je een mooie selectie speelgoed voor dreumesen vanaf 12 maanden. Dreumesspeelgoed dat niet alleen veilig, maar ook nog goed is voor de ontwikkeling, leuk en mooi is.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 41 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 41 resultaten wordt getoond