speelgoed 3 jaar

speelgoed vanaf 3 jaar

Yay! Die kleine van jou begint nu wel erg groot te worden. Een 3-jarig kindje is vanaf nu sterk genoeg voor speelgoed vanaf 3 jaar. 3 Jaar Speelgoed is geselecteerd volgens de leeftijdsaanbeveling van onze speelgoed merken. Dit speelgoed is veilig voor peuters die de laatste maanden een enorme spierontwikkeling laten zien. Kinderen van 3 jaar oud hebben inmiddels geleerd te vallen en op te staan. Hierdoor durft het al veel meer. Zoals zelf de glijbaan opgaan, zelf klimmen en schommelen. Speelgoed vanaf 3 jaar zorgt voor de verdere ontwikkeling van deze grove en fijne motoriek en zelfvertrouwen. Blijf wel opletten dat je jouw kind opvangt, wanneer het nodig is.

Daarnaast speelt de fantasie van een 3 jaar kind in deze fase een steeds grotere rol. Gelukkig is er heel veel speelgoed die dit stimuleert voor drie-jarigen. En niet voor niks. Door allerlei dagelijkse rollen te spelen, ontwikkelt het kind zijn of haar eigen karakter. Hoe is het kind als het achter de kassa winkeltje speelt? Of wanneer die heerlijke pannenkoeken klaargemaakt worden in zijn of haar eigen keukentje? Of papa helpt met allerlei klusjes in en om het huis? Wat je kind ook doet, dit rollenspel is leuk om te zien en leuk om aan mee te doen. Jammie jammie jammie… wat smaakt dat houten rode tomaatje toch lekker.

Dit Speelgoed 3 Jaar zorgt nu, naast de motorische uitdaging, steeds meer voor een intellectuele uitdaging. Puzzels, vormen, kleuren en zelfs letterherkenning gaan steeds meer een rol spelen.

Als je op zoek bent naar speelgoed voor een specifieke leeftijd, bekijk dan ook eens het speelgoed op leeftijd overzicht.

Alles over kinderen vanaf 3 jaar is leuk, maar als het op speelgoed aankomt, is winkelen ook echt leuk. Leuk speelgoed geschikt vanaf drie jaar, betekent niet zomaar iets. Dit houdt in dat het speelgoed officieel goedgekeurd is om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Immers, peuters met een leeftijd vanaf 3 jaar hebben een wat grovere manier van spelen. Hierdoor moet speelgoed voor 3-jarigen sterk genoeg zijn om duurzaam mee te gaan. Bij QIDDIE vind je een mooie selectie speelgoed voor peuters vanaf 3 jaar. Peuterspeelgoed dat niet alleen veilig, maar ook nog goed voor de ontwikkeling, leuk en mooi is.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 291 resultaten wordt getoond