Lilipinso Ballerina

Lilipinso Ballerina
Lilipinso Ballerina

Lilipinso Ballerina. Het verhaal achter de Ballerina collectie.

De Lilipinso Ballerina collectie is een samensmelting van zachtroze tinten met grijze accenten. En uiteraard staat de gracieuze ballerina hierin centraal. Laat je inspireren door de ballet dansjes en pasjes. Adagio… Allegro!

De balletkenner weet hoe een verhaal perfect in beeld wordt gebracht door de verschillende poses van een balletdanser. Deze beelden vind je terug in de muurstickers en posters in deze collectie. Het behang heeft fraaie illustraties van driehoekjes, bloemetjes, sterren en stippen. Maak het af met kleine vlinders, zwaluwen en bloemen die als decoratie zijn op te hangen of te plakken. Deze kleine subtiele details maken de Lilipinso Ballerina collectie uniek in zijn soort.

De Lilipinso Ballerina collectie heeft zorgvuldig samengestelde producten zoals posters, muurstickers, behang. Het Franse merk Lilipinso laat designers en illustratoren vanuit de hele wereld een prachtige collectie ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Zo ook Lilipinso Ballerina. Laat je inspireren door het Ballerina verhaal voor de aankleding van je baby- of kinderkamer.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten