Lilipinso Bloom

Lilipinso Bloom
Lilipinso Bloom

Lilipinso Bloom. Het verhaal achter de Bloom collectie.

Deze bloemen collectie, Lilipinso Bloom, bevat behang, muurstickers en posters die samen de pracht, schoonheid en vrouwelijkheid van bloemen benadrukt. Als je van een uniek bloemenmotief voor je behang, muurstickers of posters houdt, overweeg dan Bloom van Lilipinso.

Op deze wanddecoratie vind je verschillende soort bloemen zoals tuinrozen, boterbloemen, anemonen en kleine tulpen. Deze bloemen hebben al lang geleden de winter ontwaakt, de lente goed doorgekomen en zijn daardoor volop in bloei. Geniet van het bloemenbehang, dat weer perfect aansluit op de bloemenposter of de bloemenstickers. Verfraai de baby- of kinderkamer naar een prachtige tuin met tinten zoals roze, opaline en grijs.

De Lilipinso Bloom collectie heeft zorgvuldig samengestelde producten zoals een vloerkleed, posters, muurstickers, behang. Het Franse merk Lilipinso laat designers en illustratoren vanuit de hele wereld een prachtige collectie vloerkleden, posters en muurstickers ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Zo ook Bloom Lilipinso. Laat je inspireren door het Bloom verhaal voor de aankleding van je baby- of kinderkamer.

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten