Lilipinso Botany

Lilipinso Botany
Lilipinso Botany

Lilipinso Botany. Het verhaal achter de Botany collectie.

Het verhaal Botany van Lilipinso is romantisch, omdat het geïnspireerd is uit de 18e eeuw. In deze eeuw vind je namelijk botanische gravures van bijvoorbeeld bloemen en planten. Plantkunde zie je dan ook veel terug bij dit botanisch behang voor de kinderkamer. Deze zijn prachtig geïllustreerd op het behang, de muurstickers en posters. In de Botany thema staat de zwaan centraal. Deze zwaan heeft een nostalgische charme dat tegelijkertijd praal en sterkte uitbeeld.

De kleuren zijn subtiel verwerkt in deze collectie. Oker is losjes bestrooid en romantische roze verfijnd losgelaten op de schitterende tekeningen. Voor een tijdloze, vredige en romantische sfeer in je baby- of kinderkamer kies je voor deze Botany collectie van posters, muurstickers en behang.

De Lilipinso Botany collectie heeft zorgvuldig samengestelde producten zoals posters, muurstickers, behang. Het Franse merk Lilipinso laat designers en illustratoren vanuit de hele wereld een prachtige collectie ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Zo ook Lilipinso Botany. Laat je inspireren door het Botany verhaal voor de aankleding van je baby- of kinderkamer.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten