Lilipinso Chamomile

Verhaal Lilipinso Chamomile Neutraal Rustgevend Bloemen BehangLilipinso Chamomile. Het verhaal achter de Chamomile collectie.

De Lilipinso Chamomile collectie heeft zorgvuldig samengestelde producten zoals een behang en muurstickers. Het Franse merk  Lilipinso laat designers en illustratoren vanuit de hele wereld een prachtige collectie ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Zo ook Lilipinso Chamomile. Laat je inspireren door het Chamomile verhaal voor de aankleding van je baby- of kinderkamer.

Deze serie bevat veel neutrale aspecten. Niet te druk, niet te veel kleuren. En herkenbaar, want wanneer je door de natuur loopt kom je deze bloeiende bloemen zeker tegen.

De serie Chamomile heeft 2 keuzes met betrekking tot het behangen van de kamer. De keuze bestaat uit een doorlopend patroon behang. Waarmee elke muur behangen kan worden, maar ook een thema muur behang. Het woord zegt het al, hiermee kunt u een gehele muur van 4 meter breed bekleden met dit thema.

Daarnaast heeft deze serie ook een aantal hele mooie rustgevende muurstickers in de collectie. Hiermee kunt u de kamer nog sfeervoller aankleden.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten