Lilipinso Tanzania

Llilipinso Tanzania Collectie
Llilipinso Tanzania Collectie

Lilipinso Tanzania. Het verhaal achter de Tanzania collectie.

De Lilipinso Tanzania collectie heeft zorgvuldig samengestelde producten zoals een vloerkleed, posters, muurstickers. De illustraties zijn afkomstig uit de safari wereld, uit het werelddeel Africa. Ga mee op reis langs alle wilde dieren. En ontdek de mooie natuur uit Afrika.

Het Franse merk Lilipinso laat designers en illustratoren vanuit de hele wereld een prachtige collectie ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Zo ook Lilipinso Tanzania.

Laat je inspireren door het Tanzania verhaal voor de aankleding van je baby- of kinderkamer. Tover de kamer om tot een waar nieuw landschap. Namelijk het Zuiden van de wereld AFRIKA. Van zebra tot neushoorn, van Antilopen en giraffen. Alles is aanwezig in dit mooie assortiment. Van 4 verschillende soorten behangen tot wel 5 bijpassende vloerkleden. Voor jongens en voor meisjes. Daarnaast wordt de kamer nog meer een safari door de muurstickers van deze serie. In deze serie zijn er 4 verschillende grote muurstickers. Een zebra, neushoorn en gazellen met haar jong tussen bladeren, lianen en takken. Daarnaast ook nog een grote muursticker met losse bladeren, takken en lianen.
Naast deze grote dieren muurstickers zijn er ook 2 kleinere muurstickers met allemaal verschillende dieren uit de Safari. Leef je uit en creeer een unieke kinder en babykamer.

Show Filters

Toont alle 14 resultaten