Lilipinso Wild Islands

Lilipinso Wild Island
Lilipinso Wild Island

Lilipinso Wild Islands. Het verhaal achter de Wild Island collectie.

Wild Islands van Lilipinso is een collectie van kinderbehang, kindervloerkleden en posters die perfect op elkaar aansluiten. Met overwegend blauwe en grijze tinten illustreert de ontwerper hiermee een wereld van “Wilde Eilanden”.

In deze wereld krijg je een blik vanuit de noordkust van Scandinavië. Hier vind je kleine cruiseschepen en vissersboten op de posters. Deze boten zijn geïnspireerd uit eenvoudige geometrische vormen die je vaak terugziet bij houten speelgoed. In combinatie met de stickers van huizen vertellen zij de spannendste verhalen in je kinderkamer. Het dominante blauw wordt gecompenseerd met zachte tinten. Het doet ons denken aan allerlei kleurvariaties van de lucht en zee.

De Lilipinso Wild Islands collectie heeft zorgvuldig samengestelde producten zoals een vloerkleed, posters, muurstickers, behang. Het Franse merk Lilipinso laat designers en illustratoren vanuit de hele wereld een prachtige collectie ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Zo ook Lilipinso Wild Islands. Laat je inspireren door het Wild Islands verhaal voor de aankleding van je baby- of kinderkamer.

Show Filters

Enige resultaat

Enige resultaat