Science4you

Science 4 you Ontdek speelgoed

Het uitgebreide assortiment van Science4you
“Zo word ik slimmer…” Europees prijswinnaar Science4you ontwikkelt experimenten zoals de Science4you Slijmfabriek en Science4you Zeepfabriek voor kinderen. Science4you speelgoed is in vele gevallen bekroond omwille van hun innovatie en gebruik in leeromgevingen. De missie van Science4you is om het wetenschapsbewustzijn van kinderen te verhogen door hen te laten zien hoe Science speelgoed kan worden gebruikt in het dagelijks leven.

Door met educatief speelgoed te spelen, ontwikkelen kinderen verschillende vaardigheden die zijn opgenomen in Brain Activator-speelgoed, zoals creativiteit, concentratie, sociale vaardigheden. Science4you speelgoed combineert plezier met echte educatie door nieuwsgierigheid en experimenten te bevorderen. Kinderen genieten van het spelen met ouders en vrienden terwijl ze leren over verschillende wetenschappelijke gebieden zoals: wetenschap, scheikunde, natuurkunde, astronomie, en vele andere gebieden.

Ten slotte zijn alle Science4you producten opgenomen in de categorie STEM-speelgoed omdat ze kinderen kennis bieden op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde tijdens het spelen. Ze helpen ook om logisch en kritisch denken te verbeteren, om de nieuwsgierigheid van kinderen te vergroten en om hen bewust te maken van hun omgeving.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.