Gratis verzending voor orders v.a. €50

Houten Speelgoed Merken

Heel Veel Merken

Houten speelgoed merken zijn er in meer dan 1.000 verschillende merken te vinden op deze aardbol. Tegenwoordig is het keuze aanbod enorm gegroeid en zie je door de bomen het bos niet meer. Het is dan ook niet gemakkelijk om een goede keuze te maken. Je vraagt je af of de merken houten speelgoed wel uitdagend genoeg is. Of het de motorische- en verstandelijke en sensorische ontwikkeling van je kind stimuleert.

Het selectie proces van houten speelgoed bij qiddie.com is zorgvuldig. We bieden niet alle 1.000 houten speelgoed merken aan. Alleen het beste houten speelgoed van de mooiste, inspirerende en meest service gerichte merken vind je in de online speelgoed winkel.

Zorgvuldig geselecteerd

Voor houten speelgoed betaal je over het algemeen meer dan plastic speelgoed, omdat houten speelgoed zich kenmerkt van duurzaamheid. Houten speelgoed gooi je niet zomaar weg. Sterker nog. Vaak ontwikkelt het zich tot een leuk erfstuk voor later. Wie heeft er nou niet nog een oud hobbelpaard van oma in de schuur? Jij niet? Bekijk het houten hobbelpaard assortiment maar eens en koop jouw eigen erfstuk.

Maar niet alle houten speelgoed merken hebben dezelfde kwaliteit. Sommige houten speelgoed merken gebruiken vooral hout van rubberen bomen, andere weer van Europees beukenhout of zelfs van bamboe. Elke klant wil onbezorgd winkelen en dat betekent dat houten speelgoed merken die wij aanbieden in onze winkel altijd splintervrij zijn, netjes afgewerkt zijn en dat kleine onderdelen goed vast bevestigd worden, zodat ze niet los laten.

+3.000 op voorraad

Voor een snelle levering

Gratis bezorgd in NL

Bestel vanaf €50

Retour

30 dagen bedenktijd

Attente service

We lossen het op