Sluit Menu
Account

Bilibo Schelp

‹Naar Vorige Pagina

Bilibo

Stil zitten doe je nooit in een Bilibo. De mogelijkheden met een bilibo lopen ver uiteen. Je kan er in zitten, spullen bewaren, spelen met water, sneeuwballen maken, gebruiken als slee of als tunnel voor je speelgoed trein. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden! De Bilibo: een uniek en multifunctioneel speelgoedvoorwerp.

Waarom groot?

De Bilibo mini is de kleine variant van de wereldberoemde Bilibo. Het kleine broertje van de Bilibo, geeft kinderen nog meer speelplezier en variatie.
De Bilibo mini zorgt er voor, dat kinderen hun fantasie nog meer gaan gebruiken. Zo kunnen ze hem gebruiken in het water of in het zand.

Het ontwerp is gemaakt om, de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen te stimuleren. Dit zorgt er dan ook voor, dat kinderen eindeloos veel ideeën verzinnen.

Eindeloos veel speelplezier!

Variatie genoeg met de Bilibo serie! Je kunt het zo gek niet bedenken, of kinderen maken er iets van. Of het nou een toren is of een bordspel, kinderen weten precies wat ze willen doen of wat ze er van willen maken.
De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Ook is deze serie geheel te combineren met de anderen speeltjes van Moluk.

Zo veel mogelijkheden met de Bilibo!?

Nog meer speelplezier met de Bilibo Game Box. Met de Bilibo Game Box kun je nog meer combineren. Zo kun ze een spel maken met de muntjes die aan de Box vast zitten. Of bouw er een toren van in combinatie met de Bilibo mini.
Samen met papa en mama een spel spelen, of laat de kleine monstertjes lekker hun gang eigen gaan.

Met de Bilibo Game Box leren ze samen met hun vriendjes of alleen. Sorteer de muntjes op kleur, of maak er een winkel van. Kinderen zien zo veel mogelijkheden met de Bilibo Game Box.

Bekijk de Bilibo schelp video

Bekijk hier de eindeloze combinaties, in het filmpje van de Bilibo schelp. In het filmpje worden verschillende combinaties gegeven. Maar natuurlijk is de fantasie van de kleintjes eindeloos. De Bilibo schelp gaat het hele seizoen mee, of het nou winter of zomer is. Laat je fantasie de vrije loop gaan met de Bilibo schelp!

Back to top