Sluit Menu
Account

Hape Quadrilla

‹Naar Vorige Pagina

Hape Quadrilla

Met de Hape Quadrilla collectie ontdek je het eeuwen oude spelletje ''knikkeren'' in een compleet nieuwe dimensie! De route die de knikkers afleggen in de verschillende knikkerbanen van Hape Quadrilla is voor jonge kinderen een fascinatie om te zien. Je kan je knikkerbaan daarbij ook zo stellen dat hij helemaal naar eigen wens is. Je bepaald de route van je eigen knikkers!Creativiteit en inzicht

Creativiteit en technisch inzicht zijn twee belangrijke aspecten om te ontwikkelen voor een kind. Met de knikkerbanen van Hape Quadrilla komen beide aspect naar voren. Je bouwt een knikkerbaan en zorgt ervoor dat deze goed loopt en je kan hem inrichten zoals je zelf wil. Zo creëer je creativiteit. Technisch inzicht krijg je door de stukken van de de knikkerbaan op de juiste plaats te zetten, waardoor de knikkers vloeiend door de baan rollen. Je kind moet kunnen zien of iets goed loopt, of juist niet.

Samenstellen

Het samenstellen van de banen kan op verschillende manieren. Je bepaald zelf hoe je baan eruit komt te zien, al is er al wel een basis voor je. Met de verschillende extra onderdelen die je er los bij kan bestellen, krijgt je knikkerbaan nog meer vorm en nóg meer gekken rondingen en bochten. Het in elkaar zetten van de banen vraagt wel het nodige technische inzicht, dus een beetje ouderlijk gezag tijdens het bouwen is wel handig.

Onderdelen

De Hape Quadrilla collectie bevat 8 knikkerbanen die elk een eigen ontwerp hebben. Dit is je basis. Met de verschillende los verkrijgbare onderdelen kan je je knikkerbaan helemaal naar je eigen wens vormgeven. Er zijn onder andere een Speedway set, verstevigers, een bocht met een knik naar links of rechts, Whirlwind, Vortex en Glow in the Dark stickers. Genoeg om je knikkerbaan een vette pimp te geven!Ontdek de Hape Quadrilla

Bekijk onder andere hoe verschillende onderdelen werken, de bouw, de verbinding tussen onderdelen en ontdek hoe je van de Hape Quadrilla een echt familiespel maakt! Uren speelplezier voor jong én oud!

Hoe een symmetrie tekening leidt tot de Hape Quadrilla

at-the-beginning-it-was-the-circle

Back to top