Sluit Menu
Account

Kinderfeets Tiny Tot

‹Naar Vorige Pagina

Kinderfeets Tiny Tot 2 in 1

De Kinderfeets Tiny Tot is ideaal voor de aller jongste onder ons. Door zijn drie wielen, is fietsen al mogelijk vanaf levensjaar 1, en het brengt de benodigde stabiliteit om te kunnen oefenen met fietsen. Je kindje leert zijn voeten en zijn in combinatie te gebruiken. Merk je aan je kind dat het fietsen steeds beter gaat, dan kan je de Kinderfeets Tiny Tot ombouwen tot een tweewieler. Dit maakt de loopfiets razend populair.

Ontdek hieronder meer over de Kinderfeets Tiny Tot!

Waarom de Kinderfeets Tiny Tot 2 in 1 kopen?

Van drie-, naar tweewieler.

De basis van de Kinderfeets Tiny Tot is een driewieler. Hiermee leert je kind zijn voeten en handen tegelijk te gebruiken, wat bevorderlijk  is voor zijn of haar motoriek. Heeft je kindje de kunsten van het loopfietsen inmiddels onder de knie? Dan is de Kinderfeets Tiny Tot gemakkelijk om te bouwen naar tweewieler. Het betreft enkele schroeven los draaien, verstellen, en weer vastdraaien. Op een tweewieler komt er weer een extra aspect bij om te leren, namelijk de balans bewaren. Met een driewieler is dat natuurlijk gemakkelijk, met een tweewieler is dat wat meer een uitdaging. Maar, uitdagingen zijn er om aan te gaan!

kinderfeets tiny tot 2 in 1

Gebruik vanaf levensjaar 1.

De Kinderfeets Tiny Tot is zo ontworpen, dat hij al te gebruiken is vanaf levensjaar 1. Dat komt door zijn drie wielen. Omdat een kind van 1 jaar nog niet de mogelijkheid heeft om te kunnen fietsen, is deze loopfiets ideaal. Je leert lopen en tegelijkertijd je handen te gebruiken. Het is natuurlijk super goed om je kind al op jonge leeftijd kennis te laten maken met fietsen, omdat je vroeg of laat toch een eerste keer op een echte fiets stapt. Met de Kinderfeets Tiny Tot kan je daar dus al heel vroeg mee beginnen. Door te beginnen op een driewieler, vervolgens over te stappen naar een tweewieler, en uiteindelijk naar een échte fiets, is fietsen op een echte fiets een stuk gemakkelijker!

Super hip én veilig!

Zoals je al wel gezien hebt, zijn de ontwerpen van de Kinderfeetsen Tiny Tot super gaaf. Het super gave hout gecombineerd met een mooi printje of een kleur, ziet er natuurlijk ontzettend strak en hip uit. Ook de brede, stevige, stoere banden komen het uiterlijk van de loopfiets alleen maar ten goede.

De Kinderfeets Tiny Tot is daarnaast ook veilig in gebruik. Door de antislip mat op het zadel, is het voor je kind onmogelijk om van het zadel af te glijden. Ook de handvaten zijn kindvriendelijk en veilig, door de grote bollen aan de zijkant van de handvaten is het voor je kind onmogelijk om van de handvaten af te glijden. De loopfiets ziet er dus niet alleen super stoer uit, maar hij is ook nog eens super veilig!

Unieke kenmerken

Dat de Kinderfeets Tiny Tot uniek is, heb je inmiddels misschien wel gemerkt. Hieronder nog een aantal unieke kenmerken van de loopfiets op een rij:

 • Eenvouding om te bouwen van twee- naar driewieler.
 • Gemaakt van berkenhout. Duurzaam materiaal.
 • Het zadel is in hoogte verstelbaar.
 • De handgrepen voorkomen krassen in je huis, en beschermt kinderhandjes.
 • Het frame is gebaseerd op de fiets zoals we die in Nederland kennen. Laag, om de voeten op de grond te kunnen plaatsen.
 • De brede wielen zorgen voor meer stabiliteit en comfort.

kinderfeets tiny tot kind

Productspecificaties

Gebruik

 • Leeftijd:                               1-3 jaar
 • Belastbaar gewicht:          tot 20 kg

Eigenschappen

 • Aantal wielen:              3
 • Type banden:               massieve banden van EVA
 • Opties:                            ombouwen naar tweewieler, verstelbaar zadel

Algemeen

 • Merk:                             Kinderfeets
 • Kleuren/design:          roze, groen, rood, blauw, hout
 • Materiaal:                    hout, berkenhout
 • Gewicht:                       2,5 kg
 • Afmeting product:   59 x 40 x 35 cm

Bekijk de video

De video geeft uitleg over de manier waarop de fiets is samengesteld. Onder andere de 2 in 1 functie wordt toegelicht, de handgrepen, het zadel en de manier waarom de fiets zo gebouwd is. Laat je inspireren door het filmpje, en maak uiteindelijk de juiste keus!

Back to top