Sluit Menu
Account

Oogi Moluk

‹Naar Vorige Pagina

Maak kennis met Oogi

Hier is Oogi! Je nieuwe beste vriendje!

Oogi is een nieuw speelgoedfiguur dat zich door zijn hoofd, handen en voeten in de vorm van zuignappen kan vastplakken aan elke, gladde, egale oppervlakte! Oogi voelt zich het meest thuis in bad, aan koelkasten of aan spiegels. Plus Oogi houdt heel erg van jouw aanwezigheid!

Oogi Moluk Familie


Rekken en trekken...

Oogi het klevende vriendje! Oogi is een uittrekbaar poppetje die met zijn zuignappen, vast blijft zitten aan elk glad oppervlak.

Zijn uitrekbare armen kunnen overal bij zelfs als hij op zijn kop staat. Door zijn flexibele lichaam kan Oogi verschillende acrobatische kunstjes uithalen.

Het hele gezin bij elkaar

De hele familie is aanwezig. Met de Oogi Familie zijn er nog veel meer mogelijkheden. Kinderen kunnen er van alles mee doen!

Zo plakken ze vast tegen de muur, op de grond of op tafel. Er zijn zo veel mogelijkheden met de Oogi familie. Zo kunnen ze tegen elkaar aan worden geplakt waardoor de hele familie bij elkaar is, en er een hele rij ontstaat.

Kleiner is fijner

Het kleine broertje van de Oogi. Nog meer variatie met de Oogi Junior. Samen met de andere speeltjes van Moluk is hij nog leuker. Plak hem op een Bilibo of laat hem dansen op de Nello. Of neem hem mee op reis in de auto, en laat hem uit het raam kijken.

Er zijn zo veel mogelijkheden met het kleine vriendje. Maar ook samen met de Oogi familie brengen ze veel speelplezier. Kinderen leren veel van de vriendjes zo leren kinderen hoe de Oogi gebogen kan worden, en hoe hij vast blijft kleven.Glow in the Dark

Ook in het donker staan Oogi en zijn kleine vriend voor je klaar! Oogi is namelijk ook uitgerust met Glow in the Dark. Staat Oogi de hele dag in het licht? Dan is het 's avonds ook genieten want dan licht hij helemaal op. Spelen met Oogi verveelt nooit, want Oogi vindt alles leuk!

Back to top