Sluit Menu
Account

Plui Regenwolk

‹Naar Vorige Pagina

PLUÏ… WATER IS NIET ENG!

Houden de kleintjes niet van water op hun hoofd? Dan zou de Pluï een oplossing kunnen zijn. De gekleurde bal leert kinderen op een leuke manier dat het leuk is om onder de douche te gaan. Doordat het onderste gedeelte van de bal van silicone is, vinden kinderen het ook nog eens leuk om aan te raken. Dit maakt het dat kinderen het leuk gaan vinden in bad.

ZELF EEN REGENBUI MAKEN MET PLUÏ

Pluï is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in de vorm van een wolk. Dit is vooral voor de kleintjes leuk. Vul hem met water en laat het regenen! Kinderen leren op deze manier dat ze niet bang hoeven te zijn voor water op hun hoofd. Ook wekt de wolk nieuwsgierigheid op bij kinderen, doordat het water uit de wolk word geknepen. Niet alleen in bad kan hij gebruikt worden maar ook buiten met het mooie weer.

HOE WERKT HET PLUÏ?

De Pluï is gemaakt van half plastic half silicone. De delen kunnen van elkaar afgehaald, worden waardoor de bal gevuld kan worden met water. Boven op de bal of de wolk zit een knopje. Wanneer deze word ingedrukt komt het water uit de Pluï. Dit is leuk voor de kinderen omdat ze hierdoor worden uitgedaagd.

De bal kan goed worden schoongemaakt omdat hij van elkaar af te halen is. De verschillende kleuren van de Pluï zijn met elkaar te mixen waardoor het extra leuk is. Zo worden de kleintjes nieuwsgierig en leren ze.

Back to top