vloerkleed hoogpolig

Hoogpolig vloerkleed voor warme voetjes!

Hoogpolige vloerkleden zijn ideaal voor de baby- of kinderkamer, omdat ze je lekkere warme voetjes geven. En dan zien de kleden er ook nog schitterend uit. Ook bij QIDDIE. Hier vind je een selectie van de mooiste hoogpolige vloerkleden voor de kinderkamer.

Maar wat is een hoogpolig vloerkleed, in tegenstelling tot een laagpolig vloerkleed, nu precies? Lees verder en ik leg het je uit.

Een hoogpolig vloerkleed, karpet of tapijt is een kleed waarvan het materiaal op zodanige manier is afgewerkt, dat er langere draden ontstaan. Deze draden worden “polen” genoemd. Door deze lange polen geeft een hoogpolig kleed een gezellig warm gevoel aan een ruimte zoals een kinderkamer.

Een hoogpolige vloerkleed is van grote invloed op de uitstraling van je kamer. Kies bij QIDDIE voor unieke en trendy vloerkleden met een hoge pool.

Voor de kinderkamer:  vloerkleed hoogpolig

Hoogpolige karpetten zijn ideaal voor de baby- of kinderkamer. Terwijl jouw baby wakker wordt, sta jij naast het wiegje of ledikantje met warme voetjes aan zijn of haar zijde. Of leg bijvoorbeeld gerust een mooie wolkjes vloerkleed van Lilipinso bij de commode. Tijdens het verschonen geniet jij van het warme gevoel van hoogpolige vloerkleden. En zodra jouw zoon of dochter zelf uit bed opstaat, staan zij met hetzelfde gevoel op. Een dag kan warm én mooi beginnen!

Bekijk ook de complete vloerkleden collectie voor de kinderkamer.

Toon Filters

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond