vloerkleed laagpolig

Laagpolig vloerkleed voor een speelse uitstraling!

Laagpolige vloerkleden zijn ideaal voor de speelkamer, omdat ze vaak een strakke en speelse uitstraling geven aan je interieur. Bij QIDDIE vind je een selectie van de mooiste laagpolige speel- en vloerkleden voor de kinderkamer. Bekijk hier alle vloerkleden voor de kinderkamer.

Maar wat is een laagpolige vloerkleed nu precies? Lees verder en ik leg het je uit.

Een laagpolig vloerkleed, karpet of tapijt is een kleed waarvan het materiaal op zodanige manier is afgewerkt, dat er kortere draden ontstaan. Dit in tegenstelling tot hoogpolige vloerkleden. Deze draden worden “polen” genoemd. Door deze korte polen geeft een laagpolig kleed een strakkere uitstraling. Groot voordeel van een laagpolig vloerkleed is dat het gemakkelijker schoon te maken is.

Een laagpolige vloerkleed is van enorme invloed op de look van je kamer. Kies bij QIDDIE voor bijzondere en speelse vloerkleden met een lage pool.

Voor de speelkamer:  vloerkleed laagpolig

Laagpolige karpetten zijn ideaal voor de speelkamer. Kinderen spelen graag met van alles en nog wat. Waar de een lekker rustig in een hoekje aan het schilderen is, is de ander rennend door de kamer een ridder. In beide gevallen biedt een laagpolig vloerkleed uitkomst. Ten eerste is zo’n vloerkleed dunner, dan een hoogpolige vloerkleed, waardoor de kans op struikelen net een beetje kleiner is. En ten tweede is een laagpolig vloerkleed gemakkelijker te reinigen. Dus laat je kind een ridder zijn en laat je kind schilderen in de kamer. En maak van je speelkamer een waar genot om naar te kijken met deze vloerkleden.

Toon Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten