Gratis verzending voor orders v.a. €50

Valentijn knutselen voor mama

Valentijn Knutselen voor Mama

14 februari is het weer zo ver, Valentijns dag. Heel Nederland doet weer zijn uiterste best om zijn of haar geliefde te verassen. Maar wat als je geen zin hebt om veel geld uit te geven aan een diner of een cadeau?Knutsel dan gewoon zelf een super mooi Valentijns cadeau voor mama, papa of je vriendje/vriendinnetje. Hieronder vind je de beste en leukste tips en ideeën voor het knutselen van een Valentijns cadeau met de knutsel pakketten van QIDDIE.com.Waarom zelf knutselenDat is toch logisch! Een zelf gemaakt cadeau is vééél romantischer dan een kant en klaar product. Je laat toch meer liefde zien met een zelf geknutseld valentijns cadeau. Valentijn knutselen voor mama, papa, je vriendinnetje of vriendje dat wil toch iedereen?! Nieuwsgierig geworden? Lees dan deze blog door en je barst van de inspiratie voor het knutselen van een valentijns cadeau. Geen tijd om zelf iets te knutselen? Klik dan hier voor de mooiste knutselpakketten en bespaar tijd.

Sieraden

Wat is er romantischer dan een super mooie ketting of armband voor jouw Valentijn? Een zelf geknutseld sieraad natuurlijk! Er zijn verschillende leuke en creatieve knutsel pakketten te koop, klik hier voor een speciaal aanbod voor Valentijn! Maak de mooiste armbandjes met gave kleuren en versier hem met bijvoorbeeld super mooie edelsteentjes. Nadat je jouw eigen fantasie hebt losgelaten en jouw eigen creatie hebt gemaakt kun je jouw Valentijn verassen met een mooi en origineel cadeau. Ik laat hier nog een  mooi voorbeeld zien:

Poppen

Een pop? Ja zeker. Door een zelf gemaakte pop aan jouw valentijn te geven laat je echte liefde zien! Laat je fantasie los en creëer met verschillende knutselpakketten prachtige poppen die je aan je mammie, pappie, vriendje of vriendinnetje kan geven. Er zijn super veel mogelijkheden en je kunt echt geweldig mooie poppen maken. Ik laat hieronder een mooi voorbeeld zien zodat je snel zelf aan de slag kunt gaan.KnutselenHeb je na het lezen van de blog en het maken van je eigen mooie valentijns cadeau nog meer zin om te knutselen? Er zijn nog super veel andere knutsel spullen te koop. Kijk eens rond op deze pagina, hier vind je heel veel knutsel spullen.De allerleukste en bijzonderste knutselpakketten vind je bij QIDDIE.com. Verwen je mammie. En maak iets bijzonders. Bekijk het assortiment!

+3.000 op voorraad

Voor een snelle levering

Gratis bezorgd in NL

Bestel vanaf €50

Retour

30 dagen bedenktijd

Attente service

We lossen het op