Gratis verzending voor orders v.a. €50

Retourneren

Retour voorwaarden

Lees eerst de retourvoorwaarden.

> Klik hier om direct naar retourformulier te gaan.

Uitgesloten artikelen voor Qiddie’s retourservice

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden via de retourservice van Qiddie. De klant dient zelf zorg te dragen voor de retourkosten en voor het onbeschadigd retourneren van het product.
De uitgesloten artikelen zijn:
 • Behang
 • Behang Samples 
 • Bijzonder transport leveringen. Dit zijn leveringen die niet via de reguliere post- of pakketdienst (PostNL) geleverd worden, maar met een koerier of vrachtwagen zoals palletzendingen.
 • Buitenmaterialen (speelhuisjes, schommels, zandbakken, picknicktafels, watertafels) 
 • (Kinder)meubels (kinderbedden, kasten, commodes)
 • Sale. Artikelen uit de Sale collectie (afgeprijsde artikelen).

30 dagen bedenktijd retourtermijn

De meeste van onze artikelen mag je binnen 30 dagen retourneren. Dit mag door de artikelen aan te melden via onze website of door contact met ons op te nemen. Wil je weten welke producten je mag retourneren?

10 dagen retourverwerking

Je retour wordt binnen 10 dagen verwerkt. Tot die tijd staat uw vermeld dat je retour onderweg is. We vragen om uw geduld en begrip.

3,50 euro retourkosten worden ingehouden

Heb je met iDEAL betaald? We betalen je dan zo snel mogelijk terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 10 dagen, nadat we je retour hebben ontvangen. 

Heb je voor de heenzending bezorgkosten betaald? Dan krijg je deze terug. Van het totale retourbedrag zullen wij €3,50 retourkosten in mindering brengen.

Verkeerd artikel ontvangen

Heb je een verkeerd artikel ontvangen? Neem dan even contact met ons. Dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Hoe maak ik gebruik van mijn herroepingsrecht?

Door gebruik te maken van het retourproces maak je in principe al gebruik van je herroepingsrecht. Daarnaast kun je het herroepingsformulier invullen en opsturen.

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Naar welk adres stuur ik het retour te zenden artikel? Het artikel stuur je naar ons magazijn. Het adres is:

Broekhuizerweg 9
6983 BM Doesburg
Nederland

Hoe meld je jouw retour aan

Stap 1: Meld je retourzending via het retourformulier. Laat ons weten welke artikelen je wilt retourneren en waarom. Bij het aanmelden van je retour betaal je €3,50 voor het retourlabel die in mindering wordt gebracht van het retourbedrag.

Stap 2: Pak je retour in. Doe je artikel (indien mogelijk) in de originele verpakking. De originele verpakking mag niet beschadigd zijn. Is dit wel het geval? Laat het ons van tevoren weten door middel van beeldmateriaal te delen met ons. Stop vervolgens de artikelen in een omdoos doos.( zorg ervoor dat de originele doos niet beplakt wordt).

Stap 3: Stuur het ingevulde retourformulier mee. Voor een snelle afhandeling is het fijn als je dit retourformulier uitprint, invult en meestuurt. Zo kunnen we direct de retour in behandeling nemen, zodra het binnenkomt bij ons in het magazijn.

Stap 4: Verzend je retour via een PostNL punt of DHL punt. Leg de artikelen die je wilt retourneren in de doos en plak het verzendlabel op de doos. Geef je retourzending af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs.

Na het aanmelden via QIDDIE.com heb je 14 dagen de tijd om je retour terug te sturen. Je kan je retour afgeven bij alle PostNL punten in Nederland. Daarna ontvang je een bewijs met je track & trace-code, bewaar deze goed. Dit is uw bewijs voor het retour sturen van uw bestelling.

Stap 5: Na ontvangst, vindt de verrekening nà elke volgende dinsdag plaats. Na ontvangst van je retourzending, worden de artikelen elke volgende dinsdag verrekend. Het kan tot 48u duren voordat het geld teruggestort is op je rekening. Dit is dezelfde rekening als waarmee er betaald is.

Ga voor volledige 100% restitutie

Verstuur artikelen die onbeschadigd en compleet zijn. Verpak en verzend de originele artikeldoos inclusief artikel in een aparte verzenddoos. Houdt de originele verpakking intact door er geen stickers en/of tape op te plakken of tekst op te schrijven. Onderstaande zaken leiden tot waardevermindering:

Meubels die geretourneerd worden, dienen alle geleverde toebehoren te bevatten, in originele staat en onbeschadigd te zijn. Indien er schade ontstaat tijdens het retourtransport, dan is dit de verantwoordelijkheid van de klant. Indien een meubel onverhoopt toch beschadigd retour komt, dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Het is mogelijk dat deze kosten gelijk staan aan het aankoopbedrag.

Bovenstaande zaken kunnen leiden tot een restitutie van 75% van het bedrag of zelfs 0% indien het artikel niet meer als nieuw te verkopen is. Zorg ervoor dat het artikel volledig, onbeschadigd naar ons verzonden wordt. 

Wil je gebruik maken van Qiddie’s retourservice? Meld hier je retour dan aan.

Ontzettend vervelend als je toch wilt afzien van de aankoop. Geen probleem. Wat de reden ook is, we willen dit graag vlekkeloos voor je oplossen.

 • Je hebt 30 dagen bedenktijd, na ontvangst van jouw bestelling
 • Voor een snelle afhandeling, maak gebruik van onderstaand online retourformulier
 • Je ontvangt een verzendlabel die je kunt gebruiken voor de retourzending.
 • Door gebruik te maken van onze retourservice, houden we €3,50 in op het te retourneren bedrag.

  * verplicht velden

  +3.000 op voorraad

  Voor een snelle levering

  Gratis bezorgd in NL

  Bestel vanaf €50

  Retour

  30 dagen bedenktijd

  Attente service

  We lossen het op