Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Trein speelgoed hout

Waarom een speelgoed trein?

Nostalgie all over the place… Ja, houten speelgoed treintjes zijn al jaren lang populair speelgoed en vervelen nooit. Het racen over de houten spoorrails met je houten treintje, dat kennen we als ouders zijnde ook nog wel. Nu mag je je favoriete speelgoed van vroeger overdragen aan je kind.

  • Het zorgt voor uren lang speelplezier
  • Past in elk interieur doordat de baan gemaakt in van hout
  • De kwaliteit van de houten trein en de baan
  • Makkelijk om te gebruiken voor alle leeftijden

Goed voor de kleintjes?

Voor de kleintjes is het goed om zich zelf voor te doen alsof ze een echte trein machinist zijn. Met houten treintjes lukt dit wel! Door de verschillende poppetjes, die ze op kunnen halen bij de perrons, wordt hun fantasie echt werkelijkheid. Zo kunnen ze alles vervoeren met de speelgoed trein en neemt de speelgoed trein ze mee in een reis rond de globe. Ga langs het station of rij door de tunnel… het is allemaal mogelijk met de speelgoed trein!

Niet alleen één trein set is leuk

Maak de baan nog langer door een set met en andere set te combineren. Zo wordt de wereld van de speelgoed treintjes nog groter en leuker. Bouw bij je stad een haven of laat er een boerderij langs liggen. Zo komt je loco overal langs en leer je de hele omgeving kennen. Ook zorgt het er voor dat de fantasie van kinderen nog groter word. Door de verschillende aparte onderdelen van BRIO, krijg je een spoor met meerder haltes en poppetjes.