Show Filters

Enige resultaat

Show Filters

Enige resultaat

Waarom drumstel online kopen?

Het drumstel is misschien wel het meest bekende instrument dat er is. Hoe ongelofelijk stoer ben je als je op een drumstel kan spelen? Super gaaf toch? Drumstel is een verzamelnaam voor van meerdere slaginstrumenten bij elkaar. Het drumstel wordt bespeeld door één persoon. Een drumstel hoort thuis in elke band. Het geluid van een drumstel hoor je altijd, en klinkt super gaaf. Een drumstel kan je eigenlijk zo gek maken als je wilt. De basis van een professioneel drumstel bestaat meestal uit 5 onderdelen. Voor de gevorderde drummer is een drumstel van meer dan 12 onderdelen, ook geen bijzonderheid meer.

De drumstellen bij QIDDIE.com zijn niet zo uitgebreid. Misschien maar goed ook, de hele dag het gedrum horen op al die instrumenten is ook niet alles. Maar, leuk zijn ze wel voor de kids natuurlijk. Lekker rammen, lekker losgaan en de gekste muziekcombinaties maken, is natuurlijk voor je kind het leukste dat er is. De drumstellen bij QIDDIE.com bestaan uit een de zogeheten crashbekken en twee toms. Voor de beginnende ”drumkid” is dit een super fijne en makkelijke combinatie. Dus, drumt jouw kind los op de drumstellen van QIDDIE.com?

Het juiste drumstel kiezen

Ontdek je talent

Drummen op een drumstel is voor veel kinderen het leukste dat er is. Jezelf lekker los laten gaan op een drumstel is heerlijk. Met de drumstellen bij Qiddie.com ontdek je jouw drumtalent. De basis van drummen is simpel. Met twee stokken lekker rammen op de verschillende instrumenten. Maar wellicht merk je wel dat jouw kind er gewoon talent voor heeft, en hetgeen hij drumt ook goed klinkt. Hoe leuk zou dat zijn? Een goede drummer zijn is namelijk niet zomaar iets. Qiddie.com biedt je verschillende drumstellen aan. Ze bestaan vooral uit de basis. Dat zijn twee trommels en één crashbekken. Wil je het wat spannender maken? Dan is er ook nog het draagbare drumstel. Deze hang je om je schouders om vervolgens met de twee stokken aan beide kanten van de trommel muziek te kunnen maken.

De juiste grootte

De drumstellen bij Qiddie.com zijn niet heel groot. Dat maakt het gemakkelijk om ze ergens kwijt te kunnen. Ze kunnen moeiteloos overal staan en nemen dus weinig ruimte is beslag. Ideaal! Ze zijn ook makkelijk op te bergen, zodat wanneer je kind het drumstel niet gebruikt je ruimte kan creëren voor iets anders. Zet het drumstel bijvoorbeeld in de woonkamer, al is dat misschien voor de oren van de ouders een no-go… Al goed, ook in de speelkamer of slaapkamer integreren de drumstellen prima. Je kan ze overal kwijt!

De beste kwaliteit

De kwaliteit van de drumstellen zijn erg goed. Ze zijn degelijk, en dat is belangrijk omdat het nog wel eens voor kan komen dat je kind er behoorlijk hard op slaat. Daarbij zijn de instrumenten die aanwezig zijn ook nog eens zo gemonteerd, dat wanneer je kind er op slaat het een beetje mee veert. Dus het kapot maken van het instrument is onmogelijk. Al met al kies je bij de drumstellen van Qiddie.com dus voor goede kwaliteit!

Drummen is niet moeilijk

Dat klinkt misschien wat kort door de bocht gezegd, maar voor kinderen geldt dit zeker. Drummen op hoog niveau en op een professioneel drumstel is wel degelijk moeilijk, maar op de drumstellen die Qiddie.com je aanbied is dat het niet. Het is een leuke basis voor wellicht het grotere werk. De drumstellen van Qiddie.com zijn super kindvriendelijk en zeer degelijk. De opstap naar het professionele drummen is met Qiddie niet alleen makkelijk, maar ook super leuk. Het zou toch leuk zijn als je kind er een talent voor blijkt te hebben!

Drummen is leuk

Drummen doe je samen. Want door samen te spelen leer je luisteren. En wij wie vind drummen nou niet leuk? Lekker muziek maken met je kind en spelen tegelijk, ideaal toch? Behalve dat is een drumstel ook nog eens educatief. Leer je kind ontdekken.