Show Filters

Enige resultaat

Enige resultaat

Waarom kinderpiano online kopen?

Iedereen kent de piano. De piano is wellicht het mooiste instrument dat er is. Het instrument is afgeleid van de voorloper van de piano, de fortepiano. Deze was op zijn beurt ontzettend populair omdat bijvoorbeeld Mozart zijn muziek erop componeerde. Na de fortepiano, die simpeler was dan de piano van deze tijd, heeft de piano een prachtige evolutie doorgemaakt. Ze zijn strakker, mooier en klinken beter.

De piano’s die Qiddie.com aanbied zijn net als de echte, grote piano’s. Alleen zijn ze wel een stuk kleiner en bevatten ze minder toetsen. Maar de klank van ook deze piano’s zijn ontzettend mooi. De opstap naar een grote piano is met de piano’s van Qiddie.com super leuk.

Kiezen voor de beste piano

De juiste kleur

Een piano hebben is leuk, maar de piano moet wel matchen met de kleuren die je al in huis hebt. Ga bijvoorbeeld eens na waar je de piano wil plaatsen, welke kleuren er in die kamer zijn, en welke kleur de piano dan bijvoorbeeld moet hebben. Het is natuurlijk het mooist als alle kleuren in je kamer mooi met elkaar matchen. Qiddie heeft bijvoorbeeld rode, zwarte en roze piano’s. Over het algemeen integreren deze kleuren mooi in je kamerinrichting.

De juiste afmeting

De afmeting van de meeste piano’s bij Qiddie zijn 25x32x29 centimeter. Ze zijn dus niet te hoog en niet te breed. Dus ze passen vrijwel overal. Nu je beschikt over deze informatie, is het kiezen van een plekje voor je piano misschien wel een stuk makkelijker. Je hoeft niet speciaal ruimte te maken voor de komst van deze piano’s, want het opbergen is ook geen probleem. Ze passen makkelijk in een kast, en ze zijn niet al te zwaar. Zorg er wel voor dat je zelf als ouder de piano opruimt, voor een kind is het nog te zwaar.

Het mooiste geluid

Het geluid dat uit de piano’s komt is best indrukwekkend. Voor zo’n klein toestel produceert het een zeer mooie klank. Het geluid is ongeveer net zo luid als dat van een echte piano, dus het spelen op een professionele piano komt op deze manier wel heel dichtbij. En dat is natuurlijk super leuk! Al met al is de geluidproductie van de piano’s bij Qiddie indrukwekkend.