Show Filters

Enige resultaat

Enige resultaat

Waarom de kinderharp online kopen?

De harp is een instrument waarbij je vingers de snaren tot trillen brengen, waardoor vervolgens mooie klanken klinken. De harp bevat meerdere snaren, waarbij elke snaar één toont voort brengt. Door met je vingers tegelijkertijd meerdere snaren aan te raken, vorm je prachtige tonen en melodieën. Harpen bestaan al duizenden jaren. Ze zijn per toeval ontdekt. Jagers in de prehistorie maakten muziek met hun boog, omdat daar een gespannen snaar tussen zat. Door met hun vinger aan deze snaar te trekken gaf deze een toon. Vervolgens zette de jagers meerdere bogen achter elkaar om meerdere tonen te kunnen laten klinken.

De harp is dus een instrument met prachtige klanken, en een hele leuke toevoeging aan de opkomende band van je kind. Hij is ook niet moeilijk in gebruik, maar mooie melodieën maken vergt enige tijd en ook wel talent. Maar, wat maakt dat uit voor kinderen. Zolang ze maar genieten van hun eigen gemaakte muziek, toch?

De kinderharp bespelen is niet moeilijk

Zoals gezegd, het bespelen van de harp is geen hogere wiskunde. Door aan elke willekeurige snaar te trekken ontstaan er al klanken. Het is voor je kind daarom leuk om te ontdekken hoe het is om met een kinderharp muziek te maken. Misschien is het zelfs wel zo dat blijkt dat je kind veel gevoel voor ritme heeft en een ster blijkt in het bespelen van de harp. De harp van QIDDIE.com is een mooie opstap naar het ontdekken van het gevoel voor ritme van je kind.